Fanteziile sexuale pot fi considerate dorințe ascunse de infidelitate?

tehnici pentru a o face sa te doreasca sexual

Probabil nu există om care să nu aibă anumite dorințe ascunse sau care nu sunt manifestate. Da, este vorba despre fantezii sexuale. Nu trebuie să fie ceva ieșit din comun, ci un act care nu ajunge să se concretizeze în realitate.

Majoritatea oamenilor aleg să păstreze aceste fantezii doar pentru ei. Un motiv este gândul că ar putea fi judecați sau înțeleși greșiți de parteneri. Altul se poate raporta la ceea ce au fost învățați sau obișnuiți de societate, anturaj, familie sau chiar de credință.

Nu o să vorbim despre detalii destul de sensibile precum cele deja menționate în articolul de astăzi. Mai jos o să dezbatem un alt subiect. Cel al fanteziilor sexuale în legătură cu o posibilă dorință ascunsă către o relație extraconjugală.

Pe scurt, să plecăm de la următoarea premisă: partenerul tău și-a luat inima în dinți și ți-a mărturisit care este fantezia lui sexuală preferată. Ai avut o reacție nepotrivită și ai reacționat puțin agresiv. Poate încă ești șocat de ceea ce ai auzit. Și crezi că partenerul nu te mai iubește ori vrea să facă sex cu o altă persoană.

Sau poate chiar tu te gândești să-i spui partenerului care este fantezia ta. Însă, îți e frică de cum va reacționa. Și nici nu prea știi cum să-i justifici ceea ce gândești.

Hai să vedem ce și cum e de făcut.

Ce ascund fanteziile sexuale

În primul rând, fanteziile sexuale pot ascunde dorințe nemanifestate. Pot fi anumite lucruri pe care ai vrea să le încerci dar le crezi a fi tabu.

Există situații când fanteziile ne-au parvenit. Se întâmplă atunci când auzim tot felul de povești care ne incită. Și vrem să repetăm și noi experiența. Similar, putem prelua anumite fantezii sexuale după ce ne uităm la filme pentru adulți sau citim povești erotice.

supraexcitare urmata imediat de lasarea penisului

Fanteziile ascund în spatele lor o dorință către ceva inedit. Poate sexul cu partenerul a devenit parte din rutina de cuplu. Și este, pe alocuri, destul de plictisitor. Pe măsură ce timpul trece, plăcerea își pierde din intensitate. Simți că flacăra se stinge. Ei bine, fanteziile sunt un mod prin care poți readuce pasiunea în dormitor.

În cazuri mai specifice, fanteziile pot ascunde anumite obsesii sexuale sau chiar dependențe. Spre exemplu, un bărbat dependent de filme pentru adulți va ajunge să se masturbeze excesiv. Poate chiar să prefere masturbarea în defavoarea sexului. În timp, creierul se schimbă și nu mai transmite impulsuri sexuale decât în anumite cazuri. Și, tot în timp, creierul cere mai mult de la noi pentru a atinge același grad de plăcere. Uite așa, apar tot felul de fantezii sexuale, unele pe care le-am fi renegat cu tărie cu ceva timp în urmă.

Fanteziile sexuale ascund o dorință de a înșela?

Pot ascunde însă, de cele mai multe ori, nu se întâmplă asta.

O să iau un exemplu concret: un bărbat îi mărturisește soției lui că are o fantezie sexuală. Și fantezia lui este un sex în trei. Nici nu contează dacă a treia persoană este o femeie sau un bărbat.

Cert este că pot apărea reproșuri. Că nu mai există dragoste. Că el nu se mai simte atras de ea. Că își dorește o altă femeie și că urmează un adevărat fiasco în relația lor.

Însă, bărbatul are doar o fantezie sexuală. Adică un gând și nu o certitudine. El nu știe cum va fi dacă chiar se va întâmpla așa ceva. Cei mai mulți oameni, puți în fața faptului împlinit, regretă că realitatea e total diferită față de ce era în capul lor.

Așa că, fantezia în sine nu reprezintă neapărat o certitudine că așa ceva se va întâmpla. Este doar un gând, un produs al imaginației. Nici nu trebuie să se concretizeze. În dormitor, fantezia se poate pune în aplicare și în doi. Se pot folosi jucării sexuale, se pot pune în aplicare scenarii role play sau în timpul sexului se pot spune șoapte pasionale care să descrie fantezia.

invata ce sa faci daca vrei sa stii cum sa exciti o femeie

Mai mult, un om care are o fantezie sexuală de tip sex în trei nu va vedea în a treia persoană o iubită sau un iubit ci doar un instrument sexual. Nu va investi sentimente ci doar plăcere.

Fanteziile sexuale. Reversul medaliei

Recomandarea mea este aceasta: fanteziile trebuie să rămână ceea ce sunt adică simple gânduri produse de imaginație. Transformate în realitate ele s-ar putea să dăuneze relației. Doar întreabă-te: realitatea este mai bună decât așteptările pe care le ai? Probabil că nu.

Asta se poate întâmpla și când o fantezie sexuală se concretizează. Poate vei reacționa chiar tu ciudat. Poate vei regreta totul. Sigur, nu ai de unde ști până nu încerci. Însă, cât ești dispus să riști?

Cu siguranță fanteziile sexuale nu trebuie ținute secret în cuplu. Ele pot condimenta relația însă, de preferat, să rămână în doi. Este secretul vostru, acel ceva care vă crește libidoul și plăcerea din timpul partidelor de sex.

Acesta este sfatul meu. Dar, desigur, fiecare experiență este unică. Dacă ai pus în aplicare o fantezie sexuală spune-ne și nouă cum a fost și cum te-ai simțit după. Desigur, spune-ne dacă au fost lucruri la care nu te-ai așteptat și dacă ai proceda altfel dacă ar fi să o iei de la capăt.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.