Masturbarea se consideră înșelat?

se considera masturbarea inselat?

Pot spune că în viață am văzut și auzit multe. Am prieteni buni care îmi mai povestesc despre cum decurge relația de cuplu. Recent, un amic mi-a spus că partenera lui l-a prins în timp ce se masturba. Știu, nu-i neapărat o situație în care vrei să te regăsești. Însă, partea cea mai neplăcută a venit la o zi după, atunci când ea i-a reproșat că el o înșală. Totul, de la o simplă masturbare.

Așa că, am zis să scriu un articol despre chestia asta. Nu de alta dar e un subiect super interesant și înțeleg atât perspectiva ei cât și situația lui.

Bun, deci hai să vedem dacă masturbarea se poate considera înșelat sau nu.

Ce-i în mintea celui care se masturbează

Acum, că-i vorba de el sau de ea, chiar nu contează. Ce, nu-mi spune că tu nu te-ai masturbat niciodată…

Bun, ideea cu înșelatul este următoarea: te simți trădat. Crezi că partenerul tău se gândește la altcineva, că nu te mai iubește și că, cel mai probabil, ar face sex cu oricine altcineva dacă ar avea ocazia.

Chestia e că de la masturbare și până la a face sex cu o altă persoană e cale lungă.

Poate te masturbezi gândindu-te la partenerul tău. Sau la o fantezie care îl implică și pe el/ea. Sau, poate pur și simplu o faci mecanic – te uiți și tu la un film porno și ți-o freci pentru că aveai chef de una scurtă.

este buna masturbarea in sarcina

Sau, da, poate ți-a picat cineva cu tronc. Ai o colegă la muncă și arată super bine. Ai văzut-o pe una pe stradă de nu-ți venea să crezi. Sau, de ce nu, ai văzut un tip desprins parcă din filme și te gândești non stop la el. Ajungi acasă și începi să te masturbezi. Și, ce să vezi, în mijlocul acțiunii, te-a prins.  

Masturbarea și înșelatul

Aș putea spune fără rețineri: masturbarea nu este înșelat. Da, se poate gândi la altcineva atunci când se freacă. Asta nu înseamnă că va face sex cu persoana respectivă sau că își dorește o relație extraconjugală.

Pur și simplu își provoacă plăcere pentru a avea orgasm. Din nou, poate ești și tu în mintea lui/ei atunci când o face. Plus că, fii mai relaxat. Pune-te în locul celui prins în fapt – tu cum ai reacționa?

Mai gândește-te la o chestie. De multe ori, ceea ce acuzăm nu este decât o proiecție a propriilor temeri și frici. Pe scurt, știm că noi înșine am fi predispuși la înșelat și atunci sărim direct la atac, acuzându-l pe cel de lângă noi de același lucru. Așa că, în primul rând, ai de lucrat cu tine și cu psihicul tău înainte de a acuza pe altcineva de orice altceva.

Ce faci dacă ți-ai prins partenerul/a masturbându-se

Aș zice așa: alătură-te. Nu glumesc, eu asta aș face. Dacă mi-aș găsi gagica frecându-se m-aș duce să o ajut. Sigur s-ar pune de o partidă de sex încinsă.

Hai, poate nu o să poți face asta. Dar, cu siguranță, nu începe să îl acuzi sau să îl faci să se simtă prost. Discutați deschis, întrebă de ce o face și cam ce vrei tu – chiar și la cine se gândește atunci când se autosatisface. Însă, mergi cu discuția înspre glumă și nu înspre serios.

Nu, nu te înșală și poate nu s-a gândit niciodată la asta.

Eu recomand să folosești masturbarea pentru a mai varia lucrurile în dormitor. Știu eu, poate vă masturbați reciproc sau poate încercați chiar masturbarea simultană. Și, dacă sunteți mai deschiși la lucruri noi, poate vă masturbați în timp ce vă șoptiți tot felul de fantezii – da, unele pot chiar să nu vă includă pe voi. Și poate bagi și cea mai bună pastilă pentru potență sau cea mai bună miere pentru potență, nu de alta, dar să reziști cât să le faci pe toate.

Hai, distrați-vă și simțiți-vă bine. Despre asta e sexul și masturbarea.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.