Erecta prospect și detalii de administrare. Există înlocuitor?

Erecta prospect și detalii de administrare. Există înlocuitor?

Salutare! Sunt Andrei de la Casanovi și vreau să vorbim despre Erecta prospect și modalitatea de administrare a acestui supliment pentru potență.

Despre aceste pastile, producătorii spun că oferă un efect garantat și că sunt de mare ajutor în viața cuplurilor care nu se pot bucura de experiențe intense în dormitor.

Din acest motiv, te invit să rămâi aici, alături de mine, pentru a descoperi tot ceea ce trebuie să știi despre acest supliment pentru potență. O să-ți spun câteva informații de pe Erecta prospect, dar și ce înlocuitor am găsit.

Erecta: ce este acest supliment?

Erecta: ce este acest supliment?

Erecta este un supliment natural pentru îmbunătățirea potenței, produs de Zhongshanshi Meitai Baojianzhipin Youxian Gongsi și importat în România de către o firmă autohtonă.

Conform Erecta prospect se recomandă administrarea pastilei cu 45 de minute înainte de actul sexual, iar producătorii spun că suplimentul are o acțiune de până la 3 zile.

Disponibil sub formă de pastile, Erecta se administrează fie înainte de masă, fie la câteva ore după ultima masă. Fiecare pastilă are 450 mg și este ambalată în propria cutie, însă există la vânzare și ambalaje cu câte 2 capsule. 

Erecta se vinde în magazine online precum sex shop-urile, dar și pe site-ul producătorului. Produsul nu este disponibil în farmacii fizice sau farmacii online. Recomandarea mea este achiziționarea directă de pe site-ul oficial din România.

Printre avantajele pe care le asigură pastila Erecta se numără:

 • Obținerea rapidă și a unei erecții de durată.
 • Îmbunătățirea performanțelor sexuale.
 • Experimentarea orgasmului.
 • Creșterea libidoului pentru îmbunătățirea vieții sexuale.

Erecta prospect: administrare și ingrediente explicate

Erecta prospect: administrare și ingrediente explicate

Produsul este aprobat de Institutului Național de Cercetare-dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare.

Pe piața actuală există diverse suplimente alimentare care promit rezultate similare, iar printre cele mai cunoscute se numără chiar și Maraton Forte.

Administrare

Pe Erecta prospect scrie că modul de administrare al capsulei este simplu: se ia la nevoie, pe cale orală, cu un pahar de apă, cu 45-60 de minute înaintea actului sexual. Este important de menționat că nu este recomandată administrarea sub forma unei cure. 

De asemenea, în cazul unei supradoze, excesul va fi eliminat în mod natural în concordanță cu necesitățile fiziologice ale organismului.

Ingrediente conform Erecta prospect

Ingredientele conform Erecta prospect sunt următoarele:

 • Epimedium brevicornum (90 mg)
 • Morinda officinalis (95 mg)
 • Cynomorium songaricum (55 mg)
 • Lycium barbarum (65 mg)
 • Ginseng chinezesc (50 mg)
 • Paria cocos (40 mg)
 • Dioscorea opposita (40 mg)
 • Calendula officinalis (15 mg)
 • Amidon (10 mg)
 • Capsulă gelatinoasă 

Fiecare dintre aceste ingrediente este aleasă pentru beneficiile sale asupra sănătății sexuale; unele susțin circulația sângelui, favorizând astfel obținerea unei erecții ferme, în timp ce altele contribuie la o ejaculare ceva mai puternică.

Cu alte cuvinte, fiecare ingredient are un rol important. De exemplu, Lycium barbarum ajută sistemul imunitar, iar Ginsengul reduce stările de anxietate și depresie, oferind și un plus de energie.

De asemenea, Epimedium brevicornum este o plantă recunoscută pentru efectul său afrodiziac în medicina tradițională chineză.

Extractul de epimedium brevicornum previne ejacularea prematură și contribuie la creșterea secreției glandelor seminale.

Chiar dacă am specificat cantitățile conform Erecta prospect, această informație poate varia în timp, așa cum s-a întâmplat și în cazul altor produse. Nu în ultimul rând, deși compoziția pare echilibrată, îți sugerez să acorzi atenție posibilelor reacții adverse. 

Reacții adverse cu Erecta

Am citit anumite opinii pe forumuri, în care bărbații care au folosit suplimentul au menționat că au experimentat dureri de cap și arsuri la stomac. Este posibil ca arsurile să fie asociate administrării suplimentelor pentru potență pe stomacul gol, iar durerile de cap să fie rezultatul unei creșteri bruște a fluxului de sânge.

În general, aceste efecte nu ar trebui să îngrijoreze. Totuși, este important să-ți reamintesc că fiecare organism reacționează diferit și că ar fi bine să te uiți de două ori peste Erecta prospect.

Contraindicații conform Erecta prospect

Contraindicații conform Erecta prospect

Nu sunt menționate reacții adverse pe Erecta prospect. Însă, la nivel de contraindicații și atenționări, ar fi bine să ții cont de două-trei lucruri.

Chiar dacă Erecta prospect nu oferă informații detaliate, experiența m-a învățat că ar trebui să ții cont de anumite aspecte precum:

 • Să nu îl utilizezi în timpul altui tratament medicamentos.
 • Înainte de a începe un tratament cu acest supliment, este indicat să consulți medicul și să discuți orice alt produs destinat potenței masculine pe care intenționezi să-l utilizezi.

De asemenea, pastilele de potență Erecta nu sunt recomandate bărbaților care prezintă afecțiuni renale, hipertensiune, afecțiuni hepatice sau neurologice, precum și celor cu afecțiuni psihice severe.

Mai bun decât Erecta?

Dacă ești în căutarea unui înlocuitor pentru Erecta, lasă-mă să-ți recomand din propria experiență pastila Pops. Aceasta are aceleași beneficii, dar cu o eficacitate sporită, lipsită de reacții adverse și cu mai puține restricții de administrare. 

Din punctul meu de vedere, efectele obținute cu Pops sunt mai puternice în comparație cu cele oferite de Erecta.

Suplimentul natural contribuie la îmbunătățirea potenței masculine prin susținerea circulației sângelui. Are rezultate rapide datorită ingredientelor afrodiziace din compoziție precum tribulus terrestris, palmier pitic, ginseng și ghimbir.

Așa cum astăzi am ales să vorbesc despre Erecta prospect, aceeași abordare am avut-o și în cazul acestei pastile.

De asemenea, am realizat un material exclusiv despre cea mai bună pastilă de potență, bazat pe propria noastră experiență. Poate vei găsi sfaturi utile care să te ajute în alegerea pastilei potrivite.

Oricum, sperăm că materialul de astăzi te va ajuta să-ți formezi o părere despre Erecta prospect dar și alte detalii esențiale.

Îți doresc mult succes în dormitor!

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.