Cum să îți vină mai abundent. Ghid pentru ejaculare puternică

cum pot bărbații să ejaculeze mult și tare

Orgoliul bărbaților este un subiect delicat. Dacă ne raportăm la viața lor intimă, performanța sexuală determină în mare măsură atât orgoliul general cât și stima de sine. Astfel, dacă apare un sentiment de nesiguranță, fie el și unul izolat, viața sentimentală și socială a bărbatului pot fi afectate în mod dramatic.

Desigur, asta și pentru că, de regulă, exagerăm foarte mult totul. Transformăm din țânțar, armăsar și ne lăsăm copleșiți de tot felul de temeri și gânduri care ne fac rău. Nici nu-i greu de înțeles de ce și cum apare, de exemplu, anxietatea sexuală care, mai apoi, provoacă impotența temporară sau impotența psihogenă. Despre impotența funcțională am discutat pe blog și poate ar fi bine să citești mai multe și despre ea.

Revenind, în contextul prezentat mai sus aș vrea acum să introduc subiectul de astăzi: ejacularea. Nu, nu o să fie un articol despre ejacularea precoce și despre cum ai putea să o controlezi. Astăzi vreau să tratez un subiect care are mare legătură cu orgoliul și stima de sine al bărbatului: modul în care el ejaculează.

Pe scurt, s-ar putea să îți dorești din ce în ce mai des să ejaculezi mai abundent și mai puternic.

De unde vine dorința de a ejacula mult și cu putere

Nu cred că răspunsul te va surprinde. Cu siguranță dorința de a ejacula mult și tare nu e un gând personal. El vine ca o influență externă și, atunci când chiar se întâmplă să ejaculezi din abundență, te simți cumva mai puternic, mai viril.

Așadar, această dorință a bărbaților este împrumutată din filmele pentru adulți. Ce, nu ai văzut acolo actori care ejaculează cu un jet puternic pe partenerele lor? Și atunci când asta se întâmplă, actrițele sunt în extaz?

ghid pentru barbati care vor ejaculare abundenta si tare

Ei bine, din filmele pentru adulți împrumutăm tot felul de impresii nerealiste. Spre exemplu, impresia că o partidă de sex ar trebui să dureze cu orele. Sau că potența maximă trebuie atinsă în cel mai scurt timp posibil. Nu uita, în filme joacă actori. Chiar dacă e greu de crezut, există un scenariu. Se trag mai multe scene, actorii mai au pauze și ce vezi tu e rezultatul unei munci de studio.

În fine, dorința va rămâne. Vrei să ejaculezi mult și puternic pe partenera ta. Să o impresionezi și să te simți bine. Cum faci asta?

În ce situație ai vrea să ejaculezi cu putere

Cu siguranță nu vei dori să ejaculezi cu putere în orice condiții. Spre exemplu, dacă ejaculezi în vagin, nu o să se vadă cum și ce se întâmplă. Partenera ta nu va ști cât de tare și de mult ți-a venit ție.

Așadar, ejacularea abundentă este de dorit atunci când este vizibilă. Spre exemplu, în timpul sexului oral. Sau, atunci când îți dai drumul pe partenera ta. Acum, desigur, dinamica de cuplu îți va spune ce anume poți face și ce nu. Există femei care nu au nicio problemă atunci când partenerul ejaculează în gura lor. Sunt altele care preferă ca el să se termine pe față ori pe stomac. Și sunt cazuri în care femeile nu vor să simtă sau să vadă absolut deloc materialul seminal rezultat în urma potenței masculine.

Dacă partenera ta îți permite, atunci poți ejacula la vedere. Când o faci cu putere și din abundență ea poate interpreta asta ca pe un lucru bun – ea te-a dat atât de tare peste cap și te-a excitat peste măsură încât tu ejaculezi de parcă nu te mai poți opri. Sigur, tu te simți bine la rândul tău și, la final, toată lumea este fericită.

Cum să ejaculezi cu putere și din abundență

Materialul seminal se reface dacă trec vreo 2, 3 zile de la ultima ejaculare. Așadar, dacă te masturbezi zilnic, sau dacă te masturbezi excesiv, s-ar putea să nu prea te impresioneze cantitatea și puterea ejaculării tale din timpul partidelor de sex.

O soluție ar fi să aștepți mai mult pe uscat până la partida cu partenera ta. Vei vedea că dacă nu faci nimic timp de o săptămână, când ajungi în sfârșit să ai orgasm, plăcerea va fi mai intensă și ejacularea mai puternică.

Un truc util care poate face jetul să pară mult mai puternic decât este. Îl poți practica, de exemplu, când te masturbezi. Iată-l:

  • începe să te masturbezi normal;
  • continuă până simți că îți vine;
  • fix în momentul în care începi să ejaculezi nu mai da frenetic din mână;
  • în schimb, strânge penisul ceva mai tare și trage mâna înspre baza lui;
  • menține presiunea și mâna fermă până când elimini tot materialul seminal;
  • vei vedea, acea presiune face penisul să pulseze mai tare și să elimine mai cu tărie sperma către exterior.

Altă soluție pe care o poți încerca constă în a crește libidoul și apetitul sexual. Abstinența pentru o perioadă te poate ajuta. Însă, înainte de partidă poți lua un supliment natural pentru potență. Este din plante afrodiziace și o să te ajute să crești calitatea performanței sexuale dar și plăcerea din timpul orgasmului.

Despre astfel de produse ți-am scris pe blogul nostru. Spre exemplu, pentru ejaculare puternică și abundentă am folosit cu succes mierea pentru potență uPotent sau pastila pentru potență Pops.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.