EjaControl prospect. Administrare supliment pentru ejaculare prematură

EjaControl prospect. Administrare supliment pentru ejaculare prematură

Salutare! Sunt Andrei și azi vorbim despre EjaControl prospect. Îmi place când obțin performanțe sexuale, cred că acesta e principalul motiv pentru care prefer să mă documentez despre suplimentele pentru potență, de orice fel ar fi.  

Înainte să intru-n pâine, lasă-mă să îți amintesc că noi am scris un material despre păreri EjaControl

Așadar, ținând cont că vreau să dau totul din mine şi cu orice preţ, vreau să discutăm despre prospectul acestui stimulent.

Despre EjaControl prospect, pe larg

Despre EjaControl prospect, pe larg

EjaControl este un supliment natural, compus din vitamine și extracte de plante medicinale, special conceput pentru bărbații care se luptă cu ejacularea precoce și alte probleme legate de potență.

Produsul este produs de către Zurich Medical Labs, dar este important în România și disponibil în magazine specializate din toată țara, precum și în câteva farmacii online.

Suplimentul, care face parte din categoria pastilelor pentru prelungirea actului sexual, se comercializează la cutie de 4 capsule. Oferă rezultate ce pot dura până la câteva zile, conform instrucțiunilor din EjaControl prospect.

În ceea ce îl privește pe Cristi, căci el este cel care l-a încercat, spune că produsul la semi-ajutat. Zice că reziști mai mult, dar pastila nu e pentru erecții maxime. Îmi spune că ți se scoală puțin mai repede, dar nu mai ferm decât ești obișnuit. Însă despre toate acestea poți afla în articolul cu păreri (link mai sus).

EjaControl prospect și experiența lui Cristi

Părerea lui Cristi despre EjaControl prospect

Cât despre EjaControl prospect, aș vrea să spun că produsul se administrează la nevoie și nu necesită urmarea unui tratament specific. Cu toate acestea, este recomandat să se ia suplimentul o dată la câteva zile, deoarece efectele sale se pot simți timp de câteva zile după administrare.

Cristi îmi spune că produsul luat ocaizonal e ok, dar dacă disfuncția erectilă e serioasă, e bine să mergi la un medicul care tratează impotența. El îți poate prescrie o rețetă pentru Dapoxetină, substanța care chiar tratează ejacularea prematură.

Plus că nu i-a plăcut că s-a trezit cu niște reacții adverse precum vedere încețoșată și atac de panică. I-ar fi plăcut ca aceste lucruri să apară pe EjaControl prospect.

Dacă e să mă întrebi pe mine, suplimentul seamănă puțin cu Climax Control, un alt produs care acționează asupra neurotransmițătorilor ce țin de ejaculare și care prelungește copulația cu până la o jumătate de oră. 

Are și Climax Control părți bune, dar este insuficient. Trebuie să spun că ideea de a discuta despre acest produs, nu e rea. Poate o să scriu un material și despre acest supliment.

Revenind însă la Ejacontrol prospect, hai să vedem ce conține și cum se ia.

EjaControl prospect: administrare și ingrediente

Din câte am citit, capsulele au un caracter terapeutic și ajută la:

 • erecții de durată;
 • creșterea dorinței sexuale;
 • încredere consolidată în sine;
 • control al ejaculării;
 • sesiuni sexuale prelungite;
 • viață sexuală satisfăcătoare.

Administrare

În ceea ce privește modul de utilizare, este important să menționez că suplimentul poate fi consumat la nevoie. Cel puțin asta scrie pe EjaControl prospect.
Cea ce mi se pare ciudat este că se pot lua până la 4 capsule pe zi. La toate celelalte produse pentru potență sub formă de capsule scrie că doza maximă permisă este de una pe zi.

Conform prospectului, capsulele se iau la nevoie, cu 30-40 de minute înainte de actul sexual, însoțite de un pahar de apă. Așa le-a luat și prietenul nostru Cristi.

Dacă te întrebi de ce ar avea EjaControl un caracter terapeutic, motivul constă în capacitatea sa de a întârzia ejacularea la aproximativ 10 minute și de a spori încrederea în sine. Însă aceste rezultate apar numai dacă urmezi instrucțiunile de pe prospect.

Ingrediente

 • Passiflora: reduce anxietarea, ameliorează durerile și îmbunătățește performanțele sexuale.
 • Acid folic: susține sistemul nervos, îmbunătățește memoria și reduce riscul de afecțiuni cardiace.
 • Extract de palmier pitic: tratarază bolilor de prostată și creșterea nivelului de testosteron.
 • L-arginină: aminoacid esențial pentru potență și combate oboselea cronică.
 • Ginseng Panax: îmbunătățește dispoziția și are proprietăți antiinflamatorii.
 • Lăptișor de matcă: este unul dintre cele mai populare produse apicole pentru sănătatea sexuală.
 • Cnidium monnieri: contribuie la creșterea dorinței sexuale.
 • Cistanche deșerticolă: reduce substanțele reziduale din organism și îmbunătățește performanțele sexuale.
 • Shan Zhu Yu (Cornus officinalis): ajută la obținerea și menținerea erecțiilor de lungă durată.

Personal, nu m-aș risca să folosesc acest supliment, mai ales că nu sunt familiarizat cu mai bine de trei sferturi din extractele de plante de aici.

Cristi însă nu a avut ezitări. Spune că ceea ce l-a determinat să cumpere EjaControl a fost faptul că e un supliment natural 100%.

În orice caz, este recomandat să te asiguri că nu ai alergii sau intoleranțe la niciunul dintre ingredientele naturale din compoziția acestui produs înainte de a începe să-l utilizezi.

Contraindicații potrivit EjaControl prospect

Contraindicații potrivit EjaControl prospect

Potrivit prospectului, suplimentul nu este recomandat celor care nu au împlinit 18 ani.

Mai trebuie menționat că stimulentele pentru potență, fie ele naturale sau sintetice, așa cum sunt capsulele EjaControl, pot declanșa reacții diferite în cazul fiecărui bărbat în parte.

Totuși, pentru a te asigura că iei decizia potrivită, ar fi bine să consulți un medic specialist. De obicei, suplimentele pentru potență nu sunt recomandate celor care suferă de tulburări ale ritmului cardiac sau au afecțiuni asociate bolilor de inimă.

Înlocuitor EjaControl

În decursul timpului, am învățat că ejacularea precoce poate fi declanșată atât din punct de vedere biologic, cât și psihologic. 

Și, potrivit ultimelor informații pe care le-am citit, specialiștii afirmă că activitatea biologică și cea psihologică nu sunt independente, ci reprezintă funcționarea unui super-sistem, ale cărui componente nu mai pot fi considerate mecanisme separate.

Teoria conform căreia ejacularia precoce este declanșată de factori psihologici este una intrigantă, care poate încuraja bărbații să caute modalități de rezolvare. Poate asta l-a făcut și pe Cristi să încerce suplimentul. Oricum, recomand să cauți și alte suplimente. 

Noi trei, spre exemplu, am fost foarte mulțumiți de administrarea pastilei Pops, dar și de efectele pe care le-a oferit. Credem că poate fi un bun înlocuitor, pentru bărbații care caută o variantă sub formă tot de capsule.

Oricum, poți arunca o privire peste recenzia noastră la cea mai bună pastile de potență

În sfârșit, dacă ai vrut să afli mai multe despre EjaControl prospect, dar te-ai hotărât că ai alte așteptări, ți-aș recomanda să parcurgi și celelalte articole pe care noi le-am pregătit pe blog. 

Spor!

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.