nu suntem noi, dar așa arătăm când ne întâlnim

Suntem o gașcă de băieți, prieteni de cataramă încă din copilărie. Ne știm încă de când ne jucam fiecare cu puța-n nisip. Au trecut 30 de ani de atunci și-am dat nisipul pe femei și joaca pe seducție.

Ne-am fost alături încă de la primele relații, primele dezamăgiri din dragoste și ne-am povestit și de problemele cu potența. Ne sprijinim reciproc, ne oferim sfaturi ca să avem fiecare o viață amoroasă împlinită. Căutăm împreună soluții și tratamente, ni le recomandăm și le testăm, iar apoi ne împărtășim experiențele. Vorbim deschis când suntem la bere sau la cafea, chiar și despre cele mai neplăcute situații. Nu ne speriem de erecție slabă sau ejaculare precoce, vorbim despre asta și scriem aici pe blog despre ce a mers la noi.

Împreună, ne depășim problemele, pentru că nu suntem singuri. Acum, și tu poți fi parte din comunitatea noastră, pentru că unde-s mulți, puterea crește!

Manifestul nostru

Nu suntem cuceritori absoluți. Suntem oameni din popor, cu vieți normale. Diferite, dar normale. Suntem, înainte de toate, prieteni și solidari cu toți bărbații care ne împărtășesc suferințele.

Dacă nu ai cu cine vorbi despre problemele tale de natură sexuală sau emoțională, citește-ne blogul. Lasă-ne un comentariu sau un mesaj. CasaNovi înseamnă experiența noastră de viață, fără exagerări, cu bune și cu rele. Am pus mult suflet și efort în acest proiect, tocmai ca tu, atunci când ne citești, să simți că faci parte din gașca noastră. Să simți că ești la o bere cu noi și discutăm, lejer, ca între bărbați, despre problemele noastre.

Inspirația

Giacomo Casanova a fost un romantic incurabil. Cuceritor absolut. El s-a ghidat mereu după simțurile care îi provocau plăcere. A fost de părere că menirea lui pe acest pământ este de a satisface sexul opus. A iubit nebunește femeile, însă și-a iubit mai mult libertatea. 

Acum, vremurile s-au schimbat. Casanova nu mai e, dar există câte un Casanova în fiecare bărbat. Lasă-l pe-al tău să iasă la iveală și scapă de inhibiții! Doar așa poți avea o viață amoroasă împlinită. 

Cine sunt CasaNovii?

Liviu

35 de ani, disponibil, capo dei capi

Liviu e „capul răutăților” de la CasaNovi. E șeful informal al grupului deși n-o recunoaște. E proful nostru de seducție și sex, cu un portofoliu de femei care seamănă cu un dicționar. Le-a încercat pe toate, chiar și sexul în trei, și acum „pescuiește”, cum îi place să zică. Adică merge din floare-n floare și crede că va avea mereu spiritul tânăr. Căci corpul poate fi „ajutat” cu diverse stimulente și suplimente. Practică sexul sportiv și scrie despre el, cu bune și cu rele. Nu toate experiențele cu gagicile i-au priit, dar „nimeni nu-i perfect”, crede Liviu, așa că ghinionul era normal să pice și pe el.


Cristi

36 de ani, într-o relație (fericită)

Cristi e un optimist incurabil, chit că a trecut printr-un divorț după o căsnicie de aproape 10 ani. Dar, culmea, nu crede că ăsta-i punctul lui forte. Știe să-și controleze emoțiile și e maestrul nostru în tehnici de creștere a libidoului și a potenței la bărbați. El și-a motivat prietenii de fiecare dată când au trecut printr-o despărțire și l-a ajutat pe Cristi să se „călească” atunci când vine vorba de femei. Scrie despre suplimente pentru potență ce le-a luat, experiențele lui cu ele și cum le poate influența efectul, în funcție de starea de spirit. Crede că scopul principal al unei relații este… ține-te bine, fericirea. Restul, vine de la sine.


Andrei P.

34 de ani, căsătorit și pragmatic 

Andrei P. e simpatic în felul lui. El e pe principiul „jumătate din timp îl dedic cercetării”, așa că o să vezi mai mult articole didactice, bine documentate de la el. A stat așa de mult cu nasul în cărți încât și-a alterat mirosul și tot ce simte e bun de tipar. Nu are coatele tocite, însă și-a făcut bine temele despre pastile de potență, ingrediente, prospect și alte chestii care ar trebui să ne preocupe pe noi toți.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.