Ghid pentru bărbați. Cum să te masturbezi

exercitiu de masturbare eficienta pentru barbati

Ai citit sau poate ai auzit că masturbarea poate fi folosită ca un fel de exercițiu. Pentru ce este ea bună? Despre motivele pentru care este bine să înveți cum să te masturbezi o să discutăm în articolul de astăzi.

Desigur, pe lângă beneficiile masturbării corecte o să vedem și cum anume să procedezi dacă vrei să ai cele mai bune rezultate. Nu de alta, dar când aducem în discuție un exercițiu te aștepți, cum e și normal, la un rezultat. În funcție de cum o faci acest rezultat poate fi mai bun sau mai puțin plăcut pentru performanța ta sexuală.

Și, ca să rezum puțin ceea ce voi explica în continuare, pot să îți zic asta: masturbarea poate fi folosită în avantajul potenței masculine și chiar în tratarea anumitor disfuncții erectile.

Masturbarea ca test pentru potență

În primul rând masturbarea masculină poate fi folosită ca test de potență. Pe scurt, poate ajungi într-un punct al vieții tale în care consideri că suferi de impotență sau de diverse disfuncții erectile.

Pentru a exclude o impotență funcțională poți să te folosești și de masturbare.

exervitiu pas cu pas despre masturbarea la barbati

Pe scurt, dacă penisul se întărește atunci când te masturbezi și dacă ajungi să ai un orgasm prin masturbare, e totul ok. Da, poate te confrunți cu probleme cu potența însă cu siguranță nu suferi de impotență.

Masturbarea. Cauză a disfuncțiilor erectile

Pe de altă parte, masturbarea poate să îți dea și bătăi de cap. Unele destul de neplăcute. Vorbesc despre cazurile în care masturbarea este o cauză a disfuncțiilor erectile cu care te poți confrunta.

În acel caz discutăm, așa cum poate te aștepți, despre masturbarea excesivă.

Disfuncțiile erectile apar pentru că te masturbezi într-un mod eronat. Poate o faci foarte repede, adică urmărești să ejaculezi la scurt timp după ce te apuci. Sau, poate te oprește de mai multe ori în timpul masturbării. Atunci când te oprești penisul se înmoaie, după îl întărești iar și tot așa. Astfel, durează ceva până când ajungi să ejaculezi.

Aceste moduri greșite în care te masturbezi, în timp, au efecte nocive asupra potenței la bărbați. Îți înveți organismul și penisul cu un anumit comportament și cu anumite așteptări de natură sexuală.

Așadar, poți să te trezești că suferi de ejaculare precoce. Sau că pierzi erecția de mai multe ori în timpul sexului. Ori, că ți se scoală greu sau că nu poți ejacula decât foarte dificil. Sau chiar că sexul cu partenera nu te mai excită și că pentru a avea o erecție trebuie să te gândești la o fantezie sexuală.

Cum te masturbezi corect

Am văzut cum să nu te masturbezi și ceea ce se poate întâmpla atunci când o faci greșit sau excesiv de des.

Similar, dacă te masturbezi corect, poți transforma totul într-un adevărat exercițiu pentru creșterea potenței masculine. Așa cum poți să-ți obișnuiești prost penisul, poți să îl și „educi” pentru a trata disfuncții erectile sau pentru a crește performanța sexuală, erecția și rezistența la stimulii sexuali.

invata sa te masturbezi pentru a creste potenta

Uite exercițiul pe care îl propun eu și pe care să îl repeți de fiecare dată când te masturbezi (nu o face zilnic sau excesiv de des pentru că echilibrul e ceea ce cauți tu, nu excesele):

 • Așază-te confortabil. Nu recomand să începi să te uiți la un film pentru adulți decât atunci când ești ceva mai avansat cu exercițiul. Nu, la început nu vei avea nevoie nici de lubrifiant, îți ajung palmele tale;
 • Începe să te masturbezi, dar nu așa cum o făceai până acum;
 • Masturbează-te încet, fii atent la toate senzațiile pe care penisul le transmite. Încearcă să vezi ce anume te excită, cât de repede se scoală sau ce anume te face să pierzi erecția;
 • Continuă cu mișcări lente, de sus în jos. Nu aplica presiune mare pe penis;
 • Scopul este să reziști cât mai mult până să simți că ejaculezi, totul fără să te oprești;
 • Așa că, un rezultat bun al exercițiului este acela în care reziști cam cât ai vrea să dureze și partida de sex cu partenera ta;
 • Atunci când te masturbezi încearcă să respiri corect. Ai un ghid despre respirația corectă în timpul sexului scris deja, e un bun prilej să îl recitești;
 • Similar, fă tot posibilul pentru a ține mușchii pelvieni relaxați – și despre cum întărești mușchii pelvieni am mai scris pe blog, citește și acel articol pentru a face totul așa cum trebuie;
 • Așadar, continuă să te masturbezi fără a pune mare presiune pe penisul tău și încearcă să îți concentrezi mintea astfel încât să nu ajungi în punctul în care ejaculezi sau ai orgasm. Din nou, erecția trebuie să fie și ea menținută fermă;
 • Dacă simți că ejaculezi, nu te opri. Dă-ți drumul liniștit; încearcă să reziști mai mult cu ocazia următorului exercițiu de masturbare;
 • Pe măsură ce capeți experiență cu exercițiul, este bine să crești și dificultatea lui. Așadar, treptat, adaugă un film porno atunci când te masturbezi sau folosește un lubrifiant. Strânge mai tare penisul și crește intensitatea mișcărilor. Vei vedea că o să-ți fie greu să reziști mult. Dar, amintește-ți scopul – rezistă atâta timp cât vrei să dureze o partidă de sex cu partenera ta.

Cu ce poți susține exercițiile de masturbare

Aceste exerciții funcționează cu certitudine. Însă, rezultatele vin mai ușor sau mai greu în funcție de fiecare bărbat în parte. Așadar, să te masturbezi corect poate da rezultate în timp și nu imediat.

Și o să simți nevoia de un mic ajutor pentru a uita de teama de eșec sau de disfuncțiile erectile atunci când ești cu partenera ta.

Eu îți recomand suplimente naturiste pentru potență din plante afrodiziace. Am scris pe blog despre cea mai bună pastilă pentru potență și despre cea mai bună miere pentru potență.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.