Nu cred că știu să fac sex. Cum devin mai experimentat rapid?

sfaturi utile pentru atunci cand nu stii cum sa faci sex

Mulți bărbați cred că au o problemă cu potență când, de fapt, ceea ce le lipsește lor este mai multă încredere în forțele proprii. Și nu are nimic de-a face cu vârsta.

Poți fi la fel de puțin experimentat atât la 18 ani cât și la 50. Spre exemplu, după divorț am aflat, cu stupoare, că sexul meu nu era prea mare lucru.

Nu a fost vorba că nu știam cum să fac sex, doar că, având o singură parteneră pentru mult timp, tehnica mea era desfășurată după o oarecare rutină. O rutină care nu se potrivea cu ceea ce așteptau partenerele mele. Așa că, a trebuit să mă adaptez, să învăț să citesc reacții din timpul partidei și să învăț cum să fac sex pentru ca partida să fie plăcută indiferent de partenera pe care aș fi avut-o.

Cum îți dai seama că nu știi să faci sex

E simplu: cum se desfășoară partidele tale de sex? Au toate un tipar similar? Încerci mereu aceleași lucruri, ai un plan în cap de la care nu prea te abați și, mai presus de toate, ești reticent în a încerca chestii noi? Atunci, cel mai probabil nu prea știi cum să faci sex.

Plus că, partenera ta ajunge ușor și rapid la orgasm? I-ai provocat vreodată orgasme multiple? Hai, cred că intuiești deja care este concluzia în funcție de răspunsurile pe care le dai la întrebările de mai sus.

Dacă sexul tău este la fel, va fi plictisitor. Nu contează, spre exemplu, dacă nu reziști super mult. Sau dacă ți se mai lasă în timpul partidei. Există metode prin care să te scoți. Diversifici ceea ce faci, schimbi poziții, mizezi pe preludiu, oferi plăceri și altfel nu doar prin penetrare și stând deasupra ei sau ea stând deasupra ta.

Da, experiența vine în timp, pe măsură ce pui în practică. Însă, dacă faci mereu aceleași lucruri nu înseamnă că vei deveni experimentat. Ci că doar vei ști mai bine ce urmează să se întâmple. Iar asta nu înseamnă că știi să faci sex.

Cum să faci sex ca un expert

În primul rând pleci de la ideea asta: fiecare parteneră e unică. Ba mai mult, chiar și sexul cu aceeași parteneră trebuie să fie diferit ori de câte ori este posibil.

Ceea ce o excită astăzi, s-ar putea să o plictisească mâine.

Așa că, scoate capul din cutie. Fii mai deschis la nou. Și încearcă tot felul de nebunii în dormitor. Variază pozițiile în care faci sex. Schimbă tehnica folosită când oferi sex oral.

Nu știu, dacă crezi că poți, masturbează-te în fața ei. Stimuleaz-o simultan atât vaginal cât și anal. Înțelegi unde bat?

orgasm consecutiv prin masturbare la femei

Găsește ineditul de fiecare dată. Un lucru diferit o va excita la nebunie. După, îți va fi super ușor să îi provoci orgasmul – sau multe alte orgasme multiple.

Din păcate nu există o rețetă pe care să ți-o ofer. Trebuie să experimentezi. Să citești femeia de lângă tine și să vezi în timp util ceea ce îi place și ceea ce nu prea e pe placul ei. Aici e secretul, să-i oferi plăceri fără a o scoate dintr-o zonă de confort – poți face și asta însă doar atunci când aveți încredere unul în altul.

Trucuri utile pentru a face sex ca un experimentat

Să zicem că vrei să crești durata partidei de sex. Să combați ejacularea precoce. Păi, învață chestii ca: întărirea mușchilor pelvieni sau respirația corectă din timpul partidei de sex.

Învață ce să faci când se scoală greu sau cum să gestionezi pierderea erecției de mai multe ori în timpul partidei.

Nu te feri să ceri ajutor. Dacă ai disfuncții erectile, solicită sfatul medicului care tratează impotența. Vezi ce stil de viață e recomandat pentru o potență maximă. Fă tot posibilul pentru a ridica libidoul și pentru a avea erecții tari, de durată și care nu se pierd pe timpul partidei.

La nevoie, ia un supliment pentru potență – naturist, nu medicamente. Poți începe cu cea mai bună pastilă pentru potență sau cu cea mai bună miere pentru potență, în funcție de nevoile și problemele tale specifice.

Și, fă sex. Nu refuza nicio ocazie. Testează, încearcă și păstrează mereu o minte deschisă. Practica te face perfect atâta timp când nu urmezi mereu același drum.

Deci, plăceri nebune și fă-ți de cap. Nu uita, freci nu freci, vremea penisului trece!

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.