Stimulare anală ca la carte. Cum să îi oferi plăceri de fiecare dată

stimulare anala pentru ea sau pentru el

Sexul anal nu este pentru oricine. E un subiect (încă) tabu și sunt multe persoane care îl privesc cu reticență. Cu toate acestea, există metode prin care te poți bucura de plăcerea provocată de stimularea anală fără a ajunge la penetrare. Și despre acest lucru o să vorbim în articolul de astăzi. Dacă vrei informații despre cum anume să faci sex anal, poți citi textul pe care l-am scris recent pentru tine.

Între timp, astăzi o să afli despre cum anume să te bucuri de plăcerile anale combinate cu cele clasice. O să mă refer, mai exact, despre cum să o stimulezi corect pe partenera ta. Dar, de ce nu, tot ce recomand mai jos se poate folosi și în cazul unui bărbat, dacă ești deschis la așa ceva. Vorba aia, ce se întâmplă în intimitatea dormitorului acolo rămâne.

Stimularea anală intră la capitolul de preludiu

Cred că-i important să spun asta încă de la început. Stimularea anală nu înseamnă sex deși face parte din partida pe care o ai cu partenera ta. Eu o văd ca o componentă relevantă a preludiului, cu o mențiune: atât tu dar și partenera ta să fiți de acord cu ceea ce se întâmplă. Plăcerea anală e plăcere doar atunci când nu este impusă, forțată sau inconfortabilă.

cum provoci placere anala

Așadar, nu vorbim despre penetrare anală cu penisul. Deci, pentru ce recomand astăzi nu e nevoie de un prezervativ. Cu toate acestea, e bine să ai grijă la igiena zonei. Știm bine care este rolul anusului și ce iese pe acolo. Așadar, evită posibile infecții spălând bine zona. Mai mult, nu da cu limba pe acolo sau ai grijă să nu existe contact direct sau indirect între gura ta și anus. Important este și să nu introduci nimic din ce a intrat în contact cu anusul în vaginul partenerei sau în gura ei. Tot așa, din considerente de igienă – ne gândim și la binele ei, nu doar la al nostru.

Cum să stimulezi anal pentru plăceri garantate

Preludiu, da?!

Bun, așadar, după ce ai început să o exciți și după ce te-ai asigurat că totul merge bine poți trece să o dezbraci și să cobori ușor spre zona pelviană. Nu sări direct către anusul ei. Ai răbdare.

Începe cu un sex oral clasic. Poți să o penetrezi cu degetele în timp ce cu gura îi acoperi clitorisul. Din nou, ai răbdare și observă-i reacțiile. Ar trebui să se excite din ce în ce mai mult. Pe măsură ce plăcerea crește poți să îți îndrepți atenția și spre alte zone.

O poți mângâia pe coapse și o poți strâge de fund cu mâinile. Apoi, în timp ce încă îi oferi sex oral sau o stimulezi pe clitoris, poți să treci cu un deget peste anusul ei. La început discret și ușor, fără a pune foarte multă presiune. Apoi, pe măsură ce se obișnuiește cu senzația și îți dă de înțeles că este pregătită pentru mai mult poți trece la lucruri mai serioase. Îți dai seama că este pregătită atunci când geme de plăcere când simte că te apropii de anusul ei sau atunci când ridică ușor din bazin pentru a-ți asigura acces către zona ta de interes.

Umezește bine degetele pe care urmează să le folosești. Dacă nu, folosește un lubrifiant pe bază de apă.

Apoi, încet și cât mai delicat, poți să introduci vârful degetului în anus. Apasă ușor, în mișcări înainte-înapoi. În tot acest timp ai grijă de clitorisul ei. Oricât de multă plăcere ar produce anusul, e nevoie și de stimularea clasică pentru a se ajunge la orgasm.

cum oferi orgasm anal

Dacă vrei să testezi nivelul de plăcere resimțit poți să pui degetul deasupra anusului și să nu îl miști. O lași pe ea să preia controlul. Dacă îi place și dacă vrea mai mult se va mișca ușor din bazin mimând penetrarea. Așa, degetul tău va pătrunde în anusul ei atât cât ea se va simți confortabil. Din nou, lubrifiază bine zona pentru ca totul să fie cât se poate de confortabil.

Dacă faci totul așa cum trebuie și dacă ai răbdare, va ajunge rapid la un orgasm. Cine știe, poate vei reuși chiar să îi oferi orgasme multiple.

De la stimulare anală la sex anal

Cum spuneam și după cum ai priceput deja, stimularea anală nu este sex prin penetrare. E pur și simplu parte a preludiului, o metodă prin care îi poți provoca plăceri intense partenerei tale.

Se poate trece de la stimulare la penetrare. De fapt, acesta este drumul normal, cel în care ea se obișnuiește cu senzațiile și chiar și cu un oarecare disconfort resimțit în funcție de poziții și de intensitatea mișcărilor.

Acum, sexul anal va fi mult mai intens – penisul este mai lung și mai gros decât un deget. Poate, înainte de penetrare propriu-zisă bine ar fi să folosiți o jucărie sexuală. Să testați și să vedeți dacă sunteți pregătiți pentru următorul pas.

Oricum, în majoritatea cazurilor totul rămâne la nivel de stimulare. Penetrarea poate fi dureroasă și neplăcută, plus că implică și alte lucruri pregătitoare. Spre exemplu, este recomandată o clismă locală cu produse dedicate acestui scop – desigur, motivele sunt cele de igienă și siguranță.

Altfel, ce să mai zic. Să te distrezi și să te bucuri de toate plăcerile pe care sexul ni le oferă. Anal, clasic, în doi sau în mai mulți, nici nu contează atâta timp cât toată lumea este fericită.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.