Cum o exciți rapid. Tehnici care funcționează

invata ce sa faci daca vrei sa stii cum sa exciti o femeie

Despre cum exciți o femeie există o mulțime de sfaturi și de articole publicate. E de ajuns să dai un simplu search și ai material cât să-ți ocupi săptămâni întregi doar cu lectură. Însă, de cele mai multe ori, sfaturile pe care le găsești nu transmit mare lucru.

Nu zic că articolul de astăzi o să fie wow și că o să găsești în el nu știu ce rețetă ascunsă care o să-ți garanteze succesul de fiecare dată. Departe de mine gândul acesta. Dar, o să-ți las recomandări care au funcționat pentru mine și pentru prietenii mei.

Ne-am inspirat din experiența noastră și am zis să îți dăm chestii practice, pragmatice și nu vrăjeli de genul: trimite-i flori atunci când nu se așteaptă. Serios, te aștepți ca asta să o excite, să o facă să-și dorească să se masturbeze acolo, pe loc?

Nu știu ce înțelegeți voi prin tehnici pentru a o excita, dar noi la asta ne gândim. La ce să faci atunci când vrei ca ea să piardă orice inhibiții. Să sară pe tine mai dornică ca niciodată.

Întâlnirile romantice, surprizele plăcute și cadourile sunt pentru alte lucruri. Pentru relație și fericirea în cuplu. Dar, băieți, noi nu despre asta vorbim astăzi. Astăzi vorbim despre sex, dorință și plăcere.

Așadar, să trecem la treabă.

O exciți și dacă nu te place

Treaba stă în felul următor: nu se excită doar dacă e îndrăgostită de tine. Ce, ție ți se scoală doar când o vezi pe nevastă-ta? Sau ai face sex doar cu o tipă pe care o cunoști și cu care îți face plăcere să stai de vorbă?

Cu siguranță ai face sex cu absolut tot ce mișcă și arată bine – adică, cu orice femeie care te excită din punct de vedere sexual; hai poate și intelectual, dar nu-i musai, pe unele le-ai avea și doar din ambiție.

tehnici pentru a o face sa te doreasca sexual

Așa e și cu ele. Poți să-i pari cel mai antipatic tip. Dar, dacă găsești momentul oportun și situația potrivită, în contextul potrivit, ai toate șansele să faci sex cu ea așa cum nici ea nu credea că este posibil. De fapt, în genul acesta de experiențe sexuale femeile sunt dispuse să facă chestii pe care nu le-ar face cu un partener sau într-o relație.

De ce?

Pentru că e inedit. Pentru că nu e normal. Pentru că se întâmplă o dată și atât. Și pentru că își dorește și ea o experiență ieșită din comun, nu un sex care urmează același plan.

Ca sfat: sexul cu o femeie care nu te place de fel e cel mai intens posibil. Și pentru ea dar și pentru tine. Pui mai multă pasiune într-o astfel de experiență.

Un alt sfat: sexul cu o persoană pe care o placi în secret poate fi intimidant. E și el excitant dar ai așteptări mari de la el. Asta și pentru că ți-ai închipuit deja cum o să fie. Cine știe, poate te-ai și masturbat gândindu-te la persoana respectivă. O să fie excitant, cu siguranță. Dar poate fi și dezamăgitor.

Cum o exciți rapid. Lucruri care chiar merg

Ideea e simplă. Nu are treabă cu romantismul deși poate lua și conotații romantice atunci când situația o cere.

Însă, cel mai important lucru: ține ochii deschiși. Fii atent la detalii. Trebuie să o citești. Să vezi când e dispusă să o ai. Nu e foarte complicat, o va trăda limbajul corpului și, de cele mai multe ori, chiar limbajul verbal.

Că e la un chef, la o cină cu prietenii sau de un revelion, semnele vor fi acolo. Poate fi chiar împreună cu gagicul ei și o să îți dai seama că te dezbracă din priviri și te-ar poseda puțin dacă ar putea.

ce sa faci zilnic pentru a relaxa muschii pelvieni. exercitiu pentru barbati

Așadar, ține ochii larg deschiși. O să o vezi cum îți admiră corpul. Ochii o trădează când te privește cu gând sexual și, în alte situații, când se uită prin tine și nu la tine.

De ce e important momentul acesta? Pentru că ești sigur că e momentul să faci pasul decisiv. E și mai important să acționezi atunci. Altfel, vei pierde, poate, orice șansă. Sunt femei cu care îți poate ieși o singură dată. Dacă ai ratat momentul, aia e. Ai ratat-o și pe ea.

Ce să faci tu ca ea să te dorească

Să știi că nu mare lucru. E foarte important să te simți bine în pielea ta. Să fii natural și degajat. Să nu îți pese și să nu se prindă că o vrei. Bine, îi vei transmite că o dorești, dar doar atunci când ea e pregătită să-și deschidă picioarele pentru tine.

Altfel, nu forța nota. Nu te da în spectacol. Dacă ești tăcut, rămâi tăcut. Vei avea un aer misterios. Dacă ești lăudăros, vorbăreț, nu te schimba. O vei cuceri cu nonșalanța ta.

E foarte important ca tu să te simți bine, în largul tău. Altfel, vei da în penibil și, crede-mă, nicio fată nu vrea un prefăcut. Poate doar dacă are ea o fantezie de genul acesta.

Bine, nu strică să arăți bine. Poate altfel decât ce are ea acasă. Nu trebuie să te încadrezi în tiparul ei. Ea deja își cunoaște tiparul. Vrea ceva diferit, să guste și din altceva. Așa că, îngrijește-te. Fă sport, odihnește-te bine, mergi la sală dar nu exagera cu nimic. O să-ți mulțumești nu doar pentru că vei cuceri mai multe femei, ci pentru că te vei simți mult mai bine în pielea ta.

Hai, excit-o!

Bun. Să zicem că ai văzut semnalele. Simți că dacă faci un pas, o ai. Păi, fă-l!

Cum o exciți? Înainte de toate, îi arăți ce poate pierde. În funcție de situație și context, te adaptezi. Știu eu, o chemi la dans. O bagi la întuneric, te freci de ea. O lași să se frece de tine. Îi șoptești la ureche lucruri banale, dar care să sune ca un secret. Dacă râde la ce-i spui și dacă se dă pe lângă tine, deja e a ta.

Apoi, dacă poți fi mai intim cu ea, începi să o mângâi. Poate fi o mână pusă discret peste piciorul ei (dacă poți, atinge-i coapsele însă doar pentru câteva momente). Când prinzi curaj poți chiar să-i atingi mâinile. Dacă situația o permite, plimbă-te cu degetele pe picioarele ei, pe mâinile ei (de sus până jos), atinge-i gâtul și cuprinde-o de talie. Contactul este cel mai important. Vezi, la început să fie discret. Crești intensitatea pe măsură ce crește și dorința ei – adică, nu te arunci direct și o pipăi pe fund că strici totul.

O să vezi, la un moment dat, va prelua ea inițiativa. Te va atinge și ea. Se va expune în fața ta. E semnul clar că deja se gândește la sex. E deja excitată.

În dormitor sau unde sunteți voi, vă sărutați. Bagă limba, joacă-te cu limba ei. Atinge-o pe peste tot. Dezbrac-o. Strânge-i sânii prin haine. Prinde-o de buci. Sărut-o pe gât, după ureche, pe spate, jos pe burtă. Hai că ai prins mișcarea. Deja e udă.

Apoi, na, lucruri banale: sex oral, stimulare cu degete (nu doar pentru clitoris, ci pentru toată zona), atingeri pe anus (testezi să vezi dacă îi place), sex oral pentru tine și, la final, sex nebun.

Ce o excită mai exact?

Perspectiva unui sex cu tine. Exact. Ineditul, ceea ce se poate întâmpla. Asta o excită.

Creierul face totul. Ea își va închipui, te va dori chiar dacă nu știe cum va fi. Iar gândul că tu o vei avea și că ea se poate bucura de ce ai tu de oferit o va excita. Și se va întâmpla până să ajungi tu să o atingi sau să îi arăți cât de experimentat sexual ești.

Din nou, diferența va fi făcută de cât de vigilent ești tu. Ai recunoscut semnalele? Treci la atac.

Bagă la cap. De regulă durează până când ajungi să o ai. Momentul în care ea îți permite să te apropii se clădește treptat. În ieșire repetate (nu doar tu cu ea), în contacte variate pe care le ai. Chiar și dacă o enervezi mereu, nu contează. Ești acolo, în câmpul ei vizual și în capul ei. Cu cât se gândește mai des la tine (nu contează dacă e de bine sau de rău) cu atât ești mai aproape de reușită.

Hai, insistă. Nu-ți fie teamă. O să vezi, o exciți mai ușor decât ți-ai imaginat că ar fi posibil.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.