Ghid pentru femei. Cum să oferi un sex oral memorabil

ghid pentru cum sa faci sex oral unui barbat

Nu am avut foarte multe partenere de-a lungul vieții. Asta și pentru că am fost căsătorit o bună bucată de timp. Dar, oricum ar fi, sexul oral a reprezentat, cred, cea mai faină experiență sexuală pe care am primit-o. Pentru mine e chiar mai plăcut decât sexul prin penetrare. Experiența sexului oral mi se pare un nivel maxim de apropiere la nivel sentimental între parteneri. Desigur, vorbesc despre sex oral primit și/sau oferit.

Spun asta pentru că a oferi sex oral implică atât renunțarea la inhibiții cât și deschiderea completă în fața partenerului. Plus a-i arăta o formă de afecțiune specială. Sigur, dacă sexul oral se termină și cu o partidă de sex pasională, cu atât mai bine. Însă, de cele mai multe ori, sexul oral este cel oferit fără alte așteptări – îl oferi pentru plăcerea totală a partenerului tău. Din nou, vorbesc din ambele perspective acum.

Dar, cum am scris deja un scurt ghid dedicat bărbaților care vor să ofere sex oral, astăzi am zis că ar fi bine să ofer și perspectiva noastră. Adică câteva recomandări pentru femeile care vor să ofere sex oral cât mai plăcut și intens partenerilor lor.

Hai să vedem ce recomandări ar fi de făcut.

Fă-l să își dorească mai mult

Se zice că bărbatul e foarte ușor de mulțumit din punct de vedere sexual. Și, așa este. Chiar și un handjob este suficient pentru a ne simți pe deplin impliniți și satisfăcuți sexual.

Însă, dacă chiar vrei ca orgasmul să fie unul memorabil, atunci este bine să îl faci să își dorească mai mult. Să te vrea nebunește. Să își dorească să vadă ce știi să faci. Să ardă de nerăbdare când se gândește la tine și la perspectiva de a-i da un sex oral ca la carte.

Și senzația asta o poți avea chiar și într-o căsnicie când totul se întâmplă mereu cu același partener.

cum sa oferi cel mai bun sex oral din viata lui

Cum?

E simplu. Îl ațâți. Îl exciți și îl lași în pace după. Îl faci să te dorească și îl abandonezi. Bine, pentru perioade scurte, ca într-un joc de-a șoarecele și pisica. Te poți îmbrăca provocator, poți să îi vorbești vulgar, să îi spui o fantezie sexuală, să joci un role play sau chiar să îl atingi peste penis în situații în care nu se așteaptă la așa ceva.

Treci la treabă. Nu uita, tu ai controlul

După ce l-ai pus pe jar e timpul să treci la treabă. Da, sărută-l, joacă-te cu simțurile lui. Întărește-i penisul cu mâna înainte. Sau, poți să sari direct cu gura pe el dacă ești deja pregătită – senzația e faină chiar și atunci când erecția nu este încă fermă, mai ales când penisul se întărește în timp ce tu-i oferi sex oral.

La început fii senzuală și blândă. Nu te grăbi. În continuare este bine să îl mai ții puțin pe jar.

Freacă-i penisul cu mișcări lente, fără a pune prea mare presiune pe el. Poți să-i lingi ușor capul, să faci cerculețe cu limba în jurul lui. Poți să cobori cu limba pe toată lungimea penisului și chiar să-i gâdili puțin testiculele.

Când cobori cu limba spre testicule, prinde-i penisul cu palma și freacă-l ușor în mișcări sus, jos.

Joacă-te cât mai mult cu el. Fă-l să nu mai poată de plăcere, să vrea să te aibă într-o partidă nebună de sex.

Dar, nu uita. Tu ești cea care îl controlează. Așa că, pune-l să joace după regulile tale. Îl poți lăsa să îți maseze capul sau să te maseze pe spate în timp ce tu îi oferi sex oral. Dar, dacă vrei să o faci ca la carte, nu îl lăsa să te întrerupă. Poate doar pentru a vă săruta pasional timp de câteva secunde. După, întoarce-te la treaba ta.

sfaturi pentru a oferi un blowjob de neuitat

Ah, să nu uit. Nu folosi dinții. Poate doar puțin, atât cât să mimezi o mușcătură cu „înțeles”. Dar evită să provoci senzații de durere. Folosește buzele și limba din abundență.

Arată-i cât de pricepută ești

Pe măsură ce plăcerea crește și erecția lui e maximă, tu poți să-i arăți ce pricepută ești în ale sexului oral.

Iar aici pot intra diverse abordări și tehnici.

Îl poți privi în ochi, flămândă, în timp ce i-o sugi. Va adora să stabiliți contact vizual.

Poți să îți scuipi în palmă și să preiei, pentru câteva momente, penisul cu palma udă. Îl poți săruta între timp. Sau, poți să continui să-i oferi sex oral în timp ce-i freci penisul și cu mâna.

Poți chiar să scuipi direct pe penis. Asta e o secvență ruptă din filme pentru adulți și care poate crește intensitatea sexului oral.

sfaturi utile pentru sex oral

Acum e momentul să aplici o mai mare presiune pe penisul lui. Poți să scoți limba ușor afară și să o menții pe partea inferioară a penisului în timp ce faci mișcări față, spate cu capul. Pe scurt, i-o sugi în timp ce ai limba pe spatele penisului. E o zonă plină de terminații nervoase și o să-i placă la nebunie senzația.

Poți să te apleci din ce în ce mai mult. Să-i cuprinzi penisul cu toată gura ta. Poți pune o mână pe testicule și, mai apoi, să o bagi în gură până când, aproape, rămâi fără aer. Te poți chiar îneca cu ea. Va înnebuni de plăcere.

Oferă-i cel mai tare și intens orgasm din viața lui

Îți vei da seama când e momentul. Testiculele se strâng ușor, penisul se întărește chiar și mai tare decât era. Plus că, el respiră greu, e cu capul dat pe spate și de abia își mai poate ține ochii deschiși. Geme intens.

E gata de orgasm.

Nu te opri. Continuă să-i oferi sex oral și folosește și mâna dacă vrei să crești intensitatea. Acum, tu decizi dacă vrei ca el să ejaculeze în gură la tine, pe fața ta, în palmele tale, pe sânii tăi sau în oricare altă parte.

Dacă ejaculează în gura ta, nu-i neapărat nevoie să înghiți. Poți ține gura întredeschisă, să lași sperma să se scurgă printre buzele tale. O să fie un fel de al doilea orgasm pentru el.

Din nou, e alegerea ta cum faci atunci când el are orgasm. Ca idee, poți varia de la un sex oral la altul. De abia vezi ce îi place și diversifici metoda. Asta înseamnă să fii expertă în sex oral.

Imediat după ce ejaculează penisul e sensibil. Nu mai aplica presiune pe el. Poți continua cu mișcările sus, jos sau poți chiar să continui să o sugi dar, de această dată, într-un mod cât mai suav și delicat.

Felicitări! Tocmai a avut cel mai tare orgasm din viața lui.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.