Sexul anal. Cum să îl faci corect

ai patit sa faci sex dar sa ai un penis pe jumatate sculat

Da, am făcut sex anal. Și nu doar o singură dată. Am avut experiențe atât plăcute cât și neplăcute cu acest tip de sex și astăzi vreau să-ți povestesc, câte puțin, despre fiecare.

Cum ai putea să îți dai seama, primele experiențe au fost cele mai nereușite. Asta pentru că nu am știut la ce să mă aștept. Și nici cum să fac sex anal corect. Era doar chestia aia de noutate. Un tabu care mă excita, cam cum se întâmpla la început cu sexul în trei.

Deci, ca să știi, dacă vrei să faci sex anal, prima dată nu o să îți placă. Și dacă îți place și dacă nu, oricum o să-ți dai drumul imediat. E ineditul acela, senzația că faci ceva care nu ar trebui făcut. După, senzația asta mai dispare și poți să procesezi mai bine totul. Și capeți control.

Hai să-ți zic ce și cum.

Prima experiență cu sexul anal. Ce e musai să reții

A fost prima dată și pentru mine și pentru ea. Nu știam prea multe, eram și mai puțin experimentați cu sexul.

Măcar un lucru am făcut bine. Am testat terenul înainte, cu alte ocazii. Am folosit degetul să o penetrez anal, în timp ce îi stimulam clitorisul. O poți face atunci când îi oferi un sex oral sau atunci când o penetrezi cu o mână vaginal iar cu cealaltă anal.

O poți face și când o penetrezi cu penisul. Duci mâna pe la spate și o stimulezi anal.

penis semi erect, moale sau pe jumatate sculat

Super important: degetul pe care îl introduci să fie bine lubrifiat. Foarte  bine lubrifiat. Și să nu te grăbești. Bagi super puțin la început. Pentru senzații tari, introduci doar puțin din deget și o lași pe ea să miște din bazin. Eventual, îi poți sugera să strângă din fund, o să-i placă la nebunie. S-ar putea să aibă un orgasm spontan atunci când îți strânge degetul cu anusul, o să fie o senzație intensă pentru ea.

Am folosit prezervativ prima dată când am penetrat-o anal cu penisul. Și bine am făcut. Asta pentru că în caz contrar poți lua boli diverse din anus – da, pe acolo ies materiile fecale, nu te aștepta să fie totul curat și igienizat.

Am folosit salivă pe post de lubrifiant. Nu-i de ajuns. Musai să ai lubrifiant la îndemână, să folosești din belșug. Apoi, nu te aștepta să meargă rapid. Va fi dureros și pentru tine, dar mai ales pentru ea. E și plăcere, dar cel mai mult durere. E super strâmt, va intra greu și penisul o să te doară. Pe ea o va durea anusul, deci mișcă-te încet – de fapt, las-o pe ea să impună ritmul.

Și stimuleaz-o vaginal din plin – durerea e trecută cu vederea doar dacă există și o plăcere pe măsură.

Stai liniștit, nu o să dureze mult. Cum ziceam, ejaculezi super rapid. Plus că, ea nu va rezista mult. Pregătește-te de asta: va fugi la baie în timp ce sau imediat după. Ce va face acolo, te prinzi tu că nu-i greu de imaginat – încearcă tu să îți bagi ceva în anus fără să fie nevoie apoi să te duci să stai pe colac.

Cum să faci sex anal corect. Cum să fie și plăcut

Sexul anal nu e neapărat plăcut. Poate fi, atunci când e făcut corect.

În primul rând, musai prezervativ. Apoi, există produse speciale pentru sexul anal. Cu ele ea își va face un fel de clismă înainte de sex. De ce? Pentru a scăpa de chestia aia numită senzație de a defeca – nu râde, sunt situații când în timpul sexului anal fata defechează, e o chestie incontrolabilă. Clisma e și pentru igienă – substanțele igienizează locul astfel încât tu să nu te trezești cu vreo boală.

invata ce sa faci pentru a scapa de problema penisului semi erect

După ce trece prin ritualul acesta, puteți să începeți sexul. Încă nu cel anal, ci cel normal. E super important ca ea să fie bine excitată. Chiar aproape de orgasm dacă e posibil.

Apoi, după ce ai pus prezervativul și ai început să te joci pe la fundul ei, nu o mai băga în vagin. Și cu siguranță nu o lăsa să ți-o atingă sau să o sugă. Tot din motive de igienă.

Ai răbdare și nu o lua pe la spate – contrar așteptărilor, nu e cea mai bună poziție pentru început. Puteți sta pe o parte – așa o poți stimula cu degetul pe clitoris când o penetrezi anal. Din nou, o lași pe ea să aibă controlul penetrării, altfel poate fi dureros.

Folosește lubrifiant din belșug, ori de câte ori e nevoie – anusul nu se lubrifiază natural așa cum se întâmplă în cazul vaginului.

Nu fă mișcări bruște pentru că riști să apară fisuri anale și să vezi atunci distracție pe la urgențe.

Te-am speriat? Nu-i cazul. Dacă faceți sex anal corect, ca la carte, va fi plăcut. Super plăcut. Da, în continuare o să-ți dai drumul repede. Dar asta va păți și ea. Plus că, s-ar putea să aibă orgasme multiple.

Sexul anal. E ok să o fac?

Dacă vorbiți înainte și sunteți de acord cu sexul anal, sigur. Încercați cu un deget să se obișnuiască cu senzația. Poate descoperă că nu îi face plăcere. E bine să testați, să vă jucați. Nu uita, sexul, chiar și cel anal, e doar despre plăcere.

ghid despre orgasmul feminin

Aveți grijă la igienă și folosiți doar produse de calitate, create special pentru acest tip de activitate sexuală. Pentru a observa absolut tot ce se întâmplă în timpul sexului anal și pentru a nu te lua ceva prin surprindere, prima data poți folosi un vibrator anal. Așa va ști și ea cam la ce se așteaptă atunci când îți folosești penisul.

Dacă nu ești de acord cu ce ar putea să se întâmple sau cu sexul anal în sine vorbește despre asta. Sunt și alte moduri în care vă puteți excita. Rutina poate fi eliminată din dormitor printr-o mulțime de metode. Important este să fiți amândoi de acord cu ele.

Poate nu-i tot timpul plăcut. Dar, cu siguranță, sexul anal e ceva diferit și extrem de excitant. Îl recomand? Dacă este făcut corect și sigur, cu toată sinceritatea îți spun că e musai să-l încerci. Un fel de bucketlist, dacă vrei.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.