Creșterea potenței masculine. Ce merge și ce nu

cum poti sa cresti potenta la barbati

Creșterea potenței masculine poate fi percepută ca un fel de mit de bărbați. Dacă te gândești la ea ca la mărirea penisului, spre exemplu, greșești. Da, penisul nu poate fi lungit sau îngroșat indiferent de ce loțiune minune folosești sau de cum îl pompezi ori aspiri.

Apropo de asta, cred că voi scrie un articol despre ce să nu-i mai faci penisului atunci când vrei să-l mărești. Între timp îți recomand să petreci câteva minute și să citești despre pompele pentru penis. Un alt articol pe care îl recomand este cel despre kanamicină injectată.

Dar creșterea potenței la bărbați este reală, atâta timp cât nu înțelegi prin ea modificarea dimensiunilor băiatului care se ascunde în spatele șlițului de la pantaloni.

Creșterea potenței. Ce înseamnă

Ce este creșterea potenței? Poate avea mai multe sensuri, în funcție de fiecare bărbat în parte și de disfuncția lui erectilă.

Spre exemplu, cum eu mă cam stresez cu ejacularea precoce, pentru mine creșterea potenței înseamnă prelungirea duratei partidei de sex. Dar, pentru cei mai mulți dintre noi, creșterea potenței este sinonim cu atingerea potenței maxime. Adică cu obținerea unor erecții rapide, mai tari și mai ferme decât în mod normal.

sfaturi practice pentru cresterea potentei pe cale naturala

Da, este posibil. Nu, nu prin intervenții chirurgicale, implanturi în penis sau alte tehnici care îți pun sănătatea în pericol.

Spre exemplu, există leacuri băbești pentru potență și ele te pot ajuta în toate demersurile tale.

Creșterea potenței masculine. Ce merge

Dacă vrei creșterea potenței trebuie să te înarmezi cu răbdare. În primul rând pentru că sunt multe metode pe care să le urmezi. Toate te ajută nu doar cu erecția ci și cu starea de bine generală. Apoi, fiind toate naturale, durează puțin până vezi efectele.

Eu doar ți le menționez astăzi. Ar ieși un articol mult prea lung și, posibil, plictisitor dacă aș intra în detalii. Dar, ai pe blogul nostru fiecare recomandare explicată pe larg. Și tu poți să o urmezi pe cea care crezi că ți se potrivește cel mai bine.

Renunță la vicii

În primul rând conștientizează un lucru. Viciile scad potența, reduc libidoul și apetitul sexual. Și totul se agravează pe măsură ce înaintezi în vârstă.

cum influenteaza viciile cresterea potentei masculine

Așa că, dacă vrei creșterea vizibilă a potenței, renunță la fumat și la alcool și la toate obiceiurile proaste care îți afectează organismul și psihicul – nu uita, anxietatea și problemele psihologice au legătură directă cu potența masculină. Nu degeaba există o afecțiune denumită impotență psihogenă.

Consumă alimente afrodiziace

Alimentația influențează în mod direct felul în care te simți. La fel se întâmplă și cu erecția ta. Consumă alimente afrodiziace dacă vrei să uiți de greutatea în obținerea erecției, de pierderea erecției în timpul sexului sau chiar de ejacularea precoce.

Mai mult, mănâncă echilibrat, nu excesiv. Cu cât ești mai sănătos cu atât te poți bucura de viață sexuală activă pentru mai mult timp – chiar și la vârste înaintate. Să nu uităm, majoritatea afecțiunilor de sănătate influențează în mod direct performanța sexuală.

Crește libidoul pentru creșterea potenței

Ai nevoie de un libido crescut. De apetit sexual susținut. Totul te va ajuta să crești potența masculină. Pentru asta te ajută tot ce ți-am recomandat deja mai sus.

Nu uita, certurile în relație, un posibil divorț și alte motive care declanșează stresul îți vor influența inevitabil și libidoul, așadar, și starea potenței, a erecției precum și controlul ejaculării.

Odihnește-te și fă sport

Dormi bine noaptea. 7 sau 8 ore sunt suficiente atâta timp când somnul nu prea îți este întrerupt. Mai uiți din probleme, combați anxietatea și depresia.

Apoi, fă sport. Te vei mai relaxa, îți oxigenezi organismul, mai scapi și de kilogramele în plus. Capeți o altă stimă de sine și te simți mai bine.

Cu siguranță așa vei reuși să crești potența pe cale naturală.

Masturbează-te dar fă-o corect pentru a crește potența

Este bine să te masturbezi. Însă, există moduri prin care masturbarea poate fi folosită ca exercițiu pentru creșterea potenței.

ce rol are masturbarea in cresterea potentei

Tot masturbarea poate fi un mod prin care tratezi ejacularea precoce. Pe asta am aplicat-o eu cu super bune rezultate. Ai articole separate în care înveți cum mai exact să te masturbezi așa că, spor la dat din mână.

Mai rar la filme pentru adulți

Filmele pentru adulți pot modifica modul în care tu te exciți. Creșterea potenței poate fi afectată dacă îți expui creierul în mod frecvent la filme porno, la literatură erotică sau dacă te gândești frecvent la tot felul de fantezii sexuale.

Așa că, nu uita că cele mai tari experiențe sunt cele reale, atunci când ești împreună cu partenera ta.

Folosește fanteziile în avantajul erecției și al potenței

Fanteziile sexuale pot avea un efect similar cu filmele pentru adulți atunci când te regăsești mai mult în ele și mai puțin în experiențele sexuale din realitate. Pe scurt, ajungi să te exciți și să ai erecție doar dacă totul se petrece precum în fantezia ta.

cum influenteaza fanteziile sexuale obtinerea potentei la barbati

Dar, ai ocazia să încerci lucruri noi, diferite, în relația de cuplu. Testează-le și găsește mereu noi moduri prin care să revigorezi intimitatea din dormitor. Potența ta o să-ți mulțumească și tu vei fi plăcut surprins de erecția și fermitatea ei. Acordă atenție sexului cu partenera și concentrează-te mai puțin pe scenarii care, să fim sinceri, nu prea au șanse să devină realitate.

Încearcă un supliment pentru potență

Suplimentele funcționează precum vitaminele pentru creșterea imunității pe cale naturală.

Mă refer la pastilele pentru potență. Câteva recenzii ai și în blogul nostru, când ți-am scris păreri Maraton Forte, păreri Natural Potent sau păreri Tianli.

Avem o recenzie specializată și despre cea mai bună pastilă pentru potență, precum și despre cea mai bună miere pentru potență așa că, go check it out.

Creșterea potenței la bărbați. Ce nu merge

Chestiile de mai sus merg, sunt testate și dovedite în timp. Sunt remedii naturale pentru creșterea potenței folosite din antichitate.

Cu toate acestea mai sunt și altele care chiar nu merg în ciuda recomandările pe care le găsești pe net, forumuri și tot felul de bloguri.

Spre exemplu, tehnica start-stop nu-i bună pentru tratarea ejaculării precoce și absolut nocivă pentru creșterea potenței și menținerea erecției ferme pentru perioade îndelungate de timp. La fel, exercițiile kegel pentru bărbați nu merg, cel puțin nu așa cum sunt ele explicate de cele mai multe ori. Spre exemplu, pentru alternativa la tehnica start-stop și exerciții kegel există moduri prin care relaxezi mușchii pelvieni sau înveți să respiri în timpul sexului. O să mai vorbim noi despre ele și cu alte ocazii.

Cam asta este despre creșterea potenței masculine. Să-ți fie cu folos și altfel, ne auzim și vedem (în scris) și cu alte ocazii.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.