Ceai de tei pentru bărbați

cum afecteaza muschii pelvieni potenta la barbati

Despre tei pentru bărbați nu cred că sunt multe de spus. Cel puțin nu dacă pleci urechea la ce se tot aude „prin popor”.

Spre exemplu, eu am auzit chiar de la mama, atunci când eram mic, că nu ar fi bine să exagerez cu ceaiul de tei dacă vreau să am copii când voi fi mare. Pe vremea respectivă nu am acordat prea multă atenție vorbelor mamei mele dar, așa cum era de așteptat, am păstrat în minte recomandarea ei.

Și, chiar dacă am băut de-a lungul timpului ceai de tei, tot timpul l-am privit cu o oarecare neîncredere. Simțeam că mă sabotez singur și încercam mereu să nu exagerez cu el pentru a nu avea probleme cu potența.

Dar, între timp, m-am mai informat, am mai citit articole de specialitate și am găsit ce beneficii are ceaiul de tei pentru organism. Ba, chiar am descoperit și de ce anume s-a creat percepția conform căreia ceaiul de tei ar putea provoca impotență masculină sau, de ce nu, chiar și infertilitate la bărbați.

Astăzi îți împărtășesc și ție descoperirile mele.

Ceaiul de tei și bromura

Povestea din spatele ceaiului de tei și impotența masculină e simplă și nu e chiar atât de veche. Vezi tu, în armată sau chiar în închisoare, pe vremuri, se oferea bromură bărbaților. Nu știu dacă încă se mai practică acest lucru.

ce sunt obsesiile sexuale

Bromura inhibă apetitul sexual și scade drastic libidoul masculin. După cum poți intui, nu prea îți dorești bărbați înfierbântați în armată, la război sau în închisoare. Doar că bromura respectivă se amesteca în ceai de tei. Pentru gust, probabil. Oricum, toată nebunia de aici a plecat.

Doar că, tu nu bei bromură în ceaiul tău de tei.

Beneficiile ceaiului de tei și potența masculină

Ceaiul de tei este nervo-inhibator și ar avea efecte bune atunci când bărbatul este afectat de simptomele impotenței psihogene. Teiul va calma organismul și va combate stresul fiind un bun adjuvant în depășirea stărilor de anxietate sexuală.

Având efect de ușor sedativ, teiul va asigura un somn odihnitor, atât de esențial în creșterea libidoului masculin și în asigurarea unui apetit sexual în limite normale.

Teiul are beneficii în tratarea simptomatică a stărilor gripale sau ale răcelii sezoniere prin decongestionarea sinusurilor. Ceaiul de tei susține sănătatea stomacului și a sistemului circulator. Astfel, teiul poate crește fluxul de sânge către zona pelviană ajutând la obținerea mai rapidă a unei erecții și la menținerea acesteia pentru mai mult timp.

Planta medicinală întărește sistemul imunitar și redă vitalitatea naturală a organismului. Consumat cu regularitate, teiul te va ajuta să te simți mai bine și să vezi lucrurile cu mai mult optimism, fie că vorbim despre activități zilnice fie de modul în care interpretezi performanța ta sexuală.

De ce să nu bei ceai de tei dacă vrei libido crescut

Am văzut care sunt beneficiile ceaiului de tei și cum anume poate susține o viață sexuală activă. Cu toate acestea, teiul poate avea și un efect negativ asupra libidoului.

Asta se întâmplă din cauza efectului sedativ pe care ceaiul îl poate avea la nivelul sistemului nervos central și periferic. Chiar dacă este un bun antioxidant și un remediu potrivit împotriva stresului, anxietății și stărilor depresive, ceaiul de tei te va moleși și te va adormi.

Tu nu vrei un efect sedativ dacă îți dorești erecții tari și îndelungate. Desigur, acest efect sedativ este de scurtă durată și apare doar atunci când bei ceai de tei în exces sau de-a lungul mai multor zile. Altfel, ești ok, potența ta nu va fi influențată în mod negativ.

Un stil de viață sănătos, secretul unei potențe maxime

Ceaiul de tei poate fi bun așa cum și țelina are beneficii pentru erecție sau ghimbirul poate crește potența. Însă, plantele cu efect afrodiziac nu sunt suficiente. Mai ales dacă ai impotență sau diverse disfuncții erectile. Vor ajuta dar nu vor trata total afecțiunile. Cel puțin nu peste noapte.

Ce ajută este schimbarea stilului de viață. Să nu te uiți non stop la filme pentru adulți, să nu te masturbezi excesiv și să practici câteva exerciții pentru îmbunătățirea erecției – să înveți cum să respiri când faci sex, să înveți antrenarea mușchilor pelvieni sau să folosești masturbarea ca exercițiu.

cu ce inlocuiest pompele pentru cresterea penisului

Tot de ajutor este sportul sau activitatea susținută în fiecare zi. Odihna corectă din timpul nopții va susține și ea o viață sexuală sănătoasă.

Altfel, la nevoie poți folosi suplimente alimentare cu efect rapid pentru erecție și rezistență crescută la sex. Acele pastile pentru potență făcute doar din extracte din plante afrodiziace. Găsești păreri despre ele scrise în blogul nostru, așa că ai toate informațiile la îndemână. Spor să ai și rămâi mereu corect informat.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.