Sex de dimineața sau seara. Cum e mai plăcut?

cand e mai bine sa faci sex, dimineata sau seara

Cum e mai bine, să faci sex de dimineața sau seara?

Poate ai observat și tu că dispoziția ta diferă în funcție de momentul zilei. Poate te simți mai energic dimineața și ai o stare generală mai bună. Știi tu, ești mai vesel și mai optimist. Sau, desigur, ai observat că dimineața ești ceva mai apatic și că îți găsești ritmul doar în a doua jumătate a zilei.

La fel e și cu sexul. El poate fi experimentat diferit în funcție de momentul în care alegi să îl faci.

Hai să vedem, teoretic, când este mai indicat să faci sex dacă vrei să îți placă mai mult și dacă vrei să performezi mai bine.

Ce spune teoria despre când să faci sex

Teoretic, atât pentru bărbați cât și pentru femei, dimineața este momentul cel mai potrivit pentru a face sex. Atunci libidoul este ridicat, apetitul sexual e la cote maxime și, tot atunci, ai cele mai mari șanse să reziști mult și să atingi potența maximă.

Asta pentru că dimineața, în cazul bărbaților, ai cel mai mare nivel de hormoni masculini. Plus, ești odihnit bine, relaxat și energic.

Dar, ce se întâmplă dacă ai avut o noapte grea? Dacă nu te-ai odihnit și te trezești stresat și anxios? Desigur, ecuația se cam schimbă. Cu siguranță nu o să ai chef de sex și libidoul o să fie scăzut. Cel mai probabil potența îți va face și ea probleme iar erecția nu o să fie nici cea mai tare și nici cea mai rezistentă din câte ai avut.

Momentul zilei când să faci sex

Ce să înțelegi până acum?

Pe scurt, sexul e bun atunci când tu te simți bine. Da, șansele cele mai mari pentru un sex plăcut și de calitate sunt dimineața, imediat după ce te-ai trezit. Atunci plăcerea e mai mare, orgasmele mai lungi și ejacularea abundentă.

Pe măsură ce înaintezi în zi s-ar putea să observi că plăcerea e diminuată. Că potența masculină nu este neapărat cel mai mare motiv de laudă. Șansele să te lovești de disfuncții erectile cresc atunci când alegi să faci sex spre seară. Asta pentru că stresul se acumulează, la fel și oboseala generală. Apar și stări de anxietate, de nervozitate și de epuizare fizică. Și totul influențează potența la bărbați. Plus că, hormonii sexuali scad și ei.

Cu toate acestea, nu trebuie să urmezi doar teoria ci trebuie să îți asculți corpul. Fă sex atunci când chiar ai chef și atunci când te simți în stare.

Nu uita, o noapte nedormită va însemna probleme cu potența. La fel, o alimentație grea înainte de somn va avea efecte negative asupra performanței sexuale. Alcoolul consumat în exces, sucurile carbogazoase, energizantele și alte produse mult prea procesate te vor determina să te uiți cu ochi plini de îndoială spre o partidă de sex.

Bune practici pentru partide de sex intense

Derivă din ceea ce am spus mai sus. De principiu, pentru sex fain ai nevoie de un corp odihnit și lipsit de stres. Organismul trebuie să fie sănătos și antrenat prin activități sportive zilnice.

E bine să consumi cu regularitate alimente cu efect afrodiziac sau care au rol de vasodilatatoare genitale ori de vitamine pentru creșterea libidoului. Mai lasă filmele pentru adulți, nu uita că fanteziile sexuale rămân doar o închipuire și, așa cum e și normal, nu te mastruba excesiv.

Pentru potență crescută poți practica exerciții specifice chiar la tine acasă. Spre exemplu, poți să înveți cum să ai mușchii pelvieni relaxați în timpul sexului, cum să respiri corect când ești excitat sau cum să folosești mastrubarea pentru creșterea rezistenței la sex.

La nevoie poți lua cea mai bună pastilă pentru potență sau cea mai bună miere pentru potență. Sau orice altceva care este natural și care te poate ajuta să ai erecții tari și de durată, fără pierderea erecției în timpul penetrării sau a partidei de sex.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.