Țelină pentru potența masculină

cauzele principale ale erectiei slabe masculine. cum arare si din ce motive

Țelina este cunoscută pe meleagurile noastre drept planta minune pentru potența masculină. Eu, cel puțin, de mic copil am auzit că dacă vrei un penis mare și gros trebuie să mănânci țelină. Desigur, exageram în copilărie așa cum făceam cam cu toate lucrurile.

Chiar dacă țelina în sine nu poate fi leguma care promite secretul potenței maxime este dovedit că are beneficii reale pentru libidoul masculin. De altfel, din acest punct de vedere planta poate fi considerată ca vitamină pentru creșterea libidoului și a apetitului sexual.

În articolul de astăzi îmi propun să vorbesc în detaliu despre țelină și cum ajută ea aparatul reproducător masculin. Desigur o să încerc să las și alte bune practici pentru o viață sexuală mulțumitoare indiferent de experiența sau vârsta pe care o ai.

Țelină pentru potență. De ce funcționează

Țelina va crește fluxul sanguin asigurând o erecție mai tare în preajma stimulilor sexuali. Datorită fluxului de sânge susținut către zona pelviană penisul se va scula mai repede și va fi mai ferm decât îl știai. Un fel de potență maximă. Pe scurt, efectul afrodiziac al țelinei va permite inundarea pereților cavernoși ai penisului mai rapid și într-un mod mai eficient.

erectie slaba la barbati si cum le afecteaza stilul de viata

Mai mult, fluxul acela de sânge va fi asigurat pentru o perioadă mai lungă de timp. Asta înseamnă că nu vei mai pierde erecția în timpul penetrării și că vei ejacula mai greu. Din acest punct de vedere țelina poate fi și un leac băbesc pentru ejaculare precoce.

Alături de efectul afrodiziac țelina are o mulțime de vitamine și minerale care asigură o bună funcționare a sistemului nervos, circulator și reproducător. Mai mult, țelina este un energizant natural ajutând la detoxifierea naturală a organismului și la refacerea celulară. Pe scurt, te vei simți mai bine, mai odihnit și mai energic. Iar toate aceste atuuri asigură o viață sexuală fără disfuncții erectile.

Alte beneficii mai puțin știute ale țelinei pentru potența masculină

Țelina conține androsteron. Ce este această substanță? Studiile au demonstrat că androsterionul este un feromon care atrage femeile  – desigur, scopul este cel al reproducerii dar în cazul nostru vei fi mai atrăgător pentru partenera sau partenerele tale.

Țelina susține procesele hipofizei, cea care va secreta, mai apoi, hormonii sexuali. Adică organismul tău va produce estrogen și, mai ales, testosteron, atât de bun în performanța sexuală la bărbați.

Tot din aceste puncte de vedere țelina va crește intensitatea orgasmului. Dacă consumi leguma cu regularitate te vei simți mai bine când îți dai drumul cât despre ejaculare, ea va fi abundentă și puternică.

Țelina și libidoul. La ce să te aștepți

Din nou, țelina este extrem de benefică pentru potența masculină însă nu va face minuni. Spre exemplu, dacă ai deja disfuncții erectile nu te aștepta să le tratezi doar prin simpla includere a plantei cu efect afrodiziac în alimentația ta.

Rezultatele nu apar peste noapte ci în timp așa cum este cazul cam cu toate remediile naturale. E necesar un timp în care organismul se poate reface. În plus, e important să reușești să tratezi afecțiuni de sănătate care pot influența performanța sexuală. Plus că, anumite medicamente pot provoca impotența masculină.

Așadar, de una singură, țelina nu are cum să reușească. Sigur, te ajută, dar nu e o rețetă minune. Cam asta ai aflat, într-un alt articol, și despre ghimbir pentru potență, spre exemplu.

Oricum, nu renunța. Include în alimentația ta doar produse neprocesate. Consumă țelina crudă dacă vrei cele mai bune beneficii. Dar, nu uita nici de sport și de odihnă. De combaterea stresului și a anxietății sau de efectele nocive ale masturbării excesive sau ale filmelor pentru adulți. Tot ce faci poate avea o anumită influență asupra erecției și sănătății sexuale.

Dacă ai disfuncții erectile supărătoare poți cere și sfatul medicului specialist. El îți poate prescrie atât medicamente pentru potență cât și pastile naturale pentru potență.

Iar un psiholog te poate ajuta să tratezi impotența psihogenă.

Până la urmă e bine să știi că potența masculină nu este un proces simplu ci unul complex care depinde de buna funcționare a organismului tău. Așadar, pune pe primul loc sănătatea și vei vedea că rezultatele bune nu-și vor face simțită prezența.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.