Listă de băuturi cu efect afrodiziac

cum cresti circulatia sangelui pentru potenta masculina

Sunt multe opțiuni când vine vorba despre băuturi cu efect afrodiziac pentru bărbați. Unele sunt bogate în vitamine și nutrienți. Altele te duc cu gândul la sex și la scenarii erotice. Desigur, există și băuturi care prin susținerea sănătății organismului ajută la buna funcționare a sistemului reproducător și, implicit, la creșterea performanței sexuale.

Băuturile sunt un bun adjuvant. Pot fi considerate și tratamente ori adevărate leacuri populare pentru ejaculare sau leacuri băbești pentru potență. Desigur, sunt naturale și atunci nu ai riscuri.

prostata cauzeaza disfunctii sexuale si chiar impotenta

Dar, fiind remedii naturiste nici efectele nu vin peste noapte. Sunt bune pentru organism, psihic și potența maximă. Însă, cu toate acestea, trebuie să găsești și alte ajutoare. Nu-ți face griji, o să vorbim despre toate în articolul de astăzi.

Băuturi populare cu efect afrodiziac bune pentru potență

Clasicul afrodiziac. Vinul roșu

Vinul roșu este un bun afrodiziac atât pentru bărbați cât și pentru femei. Cu condiția să fie băut responsabil – un pahar este suficient, nu exagera pentru că nu vei mai obține niciun beneficiu. Vinul roșu relaxează organismul, ajută la diminuarea stresului și conține antioxidanți și flavonoide care cresc fluxul de sânge către zona pelviană.

O ciocolată caldă ridică erecția

Ciocolata caldă te poate ajuta să ți se scoale mai repede și să ai potență maximă. Mai mult, poate menține erecția fermă pentru mai mult timp. Asta pentru că ciocolata caldă conține teobromină un compus organic care va relaxa mușchii netezi și care va favoriza buna circulație a sângelui în corp.

Ceaiul de ghimbir

Despre ghimbir pentru potență am mai discutat și cu alte ocazii. Ideea este că ceaiul din ghimbir are proprietăți antiinflamatorii și antioxidante. Aceste proprietăți cresc fluxul sanguin și relaxează mintea în timp ce cresc energia sexuală. Pe scurt, vitamină pentru libido și potența masculină.

Cafeaua

Cafeaua pentru potență poate fi și bună dar și rea. Cantitatea contează însă dacă o consumi corect cafeina poate crește fluxul sanguin și poate stimula mai bine sistemul nervos central, cel direct responsabil de declanșarea erecției în preajma stimulilor sexuali.

Sucul din struguri

O băutură perfectă pentru creșterea libidoului masculin este sucul din struguri. Antioxidanții și vitaminele vor lucra în organism ca un puternic afrodiziac natural. Mai mult, băutura ajută la combaterea stresului sau a anxietății sexuale susținând tratarea naturală a impotenței psihogene.

Smoothie-uri din fructe de pădure

De regulă smoothie-urile din plante și din fructe pot fi considerate afrodiziace naturale pentru bărbați. Dar, cele din fructe de pădure sunt dintre cele mai eficiente. La fel ca majoritatea băuturile recomandate pentru sănătatea sexuală masculină, smoothie-urile din fructe de pădure relaxează organismul, cresc fluxul de sânge și funcția sexuală. Pe scurt, ești relaxat, ai libido ridicat și erecția e la locul ei.

Cu ce mai poți susține performanța sexuală

Dacă ai disfuncții erectile, pe lângă băuturile cu efect afrodiziac mai poți încerca câteva exerciții foarte utile:

Există și pastile pentru potență naturiste sau alte remedii similare. Ele pot fi de folos când ai nevoie de o soluție rapidă și eficientă. Sunt doar din extracte de plante afrodiziace deci nu vorbim despre medicamente care conțin compuși chimici. Am vorbit despre astfel de remedii în articolul cu cea mai bună pastilă pentru potență ori în cel cu cea mai bună miere pentru potență. În plus, pe blogul nostru găsești și multe păreri personale despre o mare parte dintre pastilele comercializate pe piață.

Ai întrebări? Scrie-ne și venim cu clarificări.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.