Problemele cu erecția pot ascunde o atracție scăzută față de parteneră?

crezi ca nu te mai atrage daca ai probleme cu erectia

Mă gândeam recent că poate am divorțat pentru că am fost împreună cu nevasta mea prea mult timp înainte să ne căsătorim. Nu a fost dragostea mea din copilărie însă ne-am cuplat pe când aveam eu 17 ani și ea 15. Așa s-a întâmplat. Ne-am despărțit de mai multe ori însă, tot împreună am rămas. Apoi, ne-am căsătorit și am încercat să clădim o familie.

Însă, pe măsură ce timpul trecea relația dintre noi era din ce în ce mai rece. Și divorțul s-a întâmplat pur și simplu, de parcă ar fi fost ceva normal, un fel de următorul pas pe care ar fi trebuit să îl facem.

Poate a contat și faptul că ne cunoșteam de atât de mult timp. La momentul în care chiar ne-am căsătorit deja știam totul despre noi. Ne consumasem relația și căsătoria nu a adus noutatea sau ineditul care să ne salveze.

Îmi amintesc cum sexul a devenit și el din ce în ce mai plictisitor. Făceam mereu aceleași lucruri. Au apărut și problemele cu potența, cel mai probabil pentru că stimulii sexuali nu mai erau atât de intenși ca la început. Dacă la bărbați se vede când ceva nu merge bine, la femei chestia asta probabil se simte la nivel de plăcere și stare de excitare. Oricum, în cazul meu pot spune că problemele cu erecția au fost legate și de atracția pe care o simțeam față de ea.

Nu îți mai place de ea atunci când ai disfuncții erectile?

Nu mă înțelege greșit. O iubeam și încă țin foarte mult la ea. Mă atrăgea în continuare, îmi doream să îi simt corpul și să o iubesc pătimaș. Doar că, rutina din timpul partidelor de sex a dus la erodarea relației. A intervenit obișnuința iar pasiunea a dispărut treptat. Făceam sex doar pentru că așa ar fi trebuit să se întâmple într-o căsnicie. Aveam chef amândoi. Apetitul sexual are în limite normale, libidoul era ridicat și el. Doar că, atunci când ne iubeam, lipsea pasiunea.

problemele cu potenta si erectia pot aparea de la sex plictisitor

Acum înțeleg că anumite probleme cu erecția au fost influențate de aceste aspecte. Înțeleg de ce obțineam cu greu erecția. Indiferent de ce îmi făcea, penisul se scula greu.

Apoi, când făceam sex mă trezeam că pierd erecția în timpul penetrării. Trebuia să o scot și să încerc alte lucruri pentru a o scula din nou. Ea, la rândul ei, se excita greu și îi venea din ce în ce mai dificil să ajungă la orgasm rapid. Cum s-ar spune, munceam mult și aveam puține satisfacții.

Atracția fizică exista, doar că totul ajunsese atât de cunoscut încât călătoria nu mai prezenta niciun fel de interes.

Ce să faci ca să scapi de problemele cu erecția și să reaprinzi atracția din relație

Rutina este cel mai urât dușman al unei relații de lungă durată. Înțeleg asta acum. Dacă ar fi să o iau de la început aș ști cum anume să fac pentru a menține atracția sexuală dintre noi. Vezi tu, fericirea în relație este directă influențată de atracția sexuală și de ceea ce se întâmplă în dormitor. Când pasiunea lipsește, partenerii încep să se gândească la alte persoane. Nu vor înșela neapărat, însă nici nu își vor mai regăsi liniștea și fericirea în interiorul relație. Inevitabil, urmează o despărțire.

Ce este de făcut?

Sparge tiparele. Schimbă tot ce știai. Fă sex așa cum nu ai mai făcut niciodată. Încearcă fantezii sexuale. Nu, nu trebuie ca ele să devină realitate. Poți pune în aplicare jocuri role play, poți folosi jucării sexuale sau poți, pur și simplu, să încerci poziții sexuale noi, tehnici inedite și orice vă trece prin minte. Dormitorul este un spațiu intim unde se poate întâmpla orice. În febra pasiunii erotice nimic nu trebuie să vă îngrădească.

cum sa faci partidele de sex mai pasionale

Discutați sincer despre fanteziile voastre. Despre ce anume ați vrea să încercați. Stabiliți limite peste care nu treceți. Testați, încercați și discutați din nou. Cu siguranță o să găsiți metode prin care să reaprindeți atracția dintre voi.

Vei vedea, problemele cu erecția o să dispară. Atunci când ești cu adevărat excitat ți se va scula repede. Vei avea erecție maximă și o vei menține. Te vei simți minunat și ea va avea din nou orgasme multiple. Tot ce trebuie să faceți este să ieșiți din zona de confort. Nu, nu ești prea bătrân pentru asta.

Altfel, dacă vezi că problemele cu erecția continuă, nu ezita să folosești și ceva în ajutorul tău. Încearcă exerciții de respirație, întărește mușchii pelvieni sau folosește un supliment pentru potență. Am scris despre ele pe blog dar uite și aici câteva exemple: păreri Maraton Forte, păreri Tianli, păreri uPotent sau păreri Pops.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.