Apetitul sexual la bărbați. Crezi că-l ai prea ridicat?

apetitul sexual masculin

Te salut! Liviu la tastatură. Am pregătit astăzi un articol așa mai soft. Nu prea scriu eu chestii informative, Andrei e cel cu cărțile la activ. Însă, despre apetitul sexual la bărbați mai cunosc și eu una, alta și cred că o discuție e utilă, mai ales dacă vrei să duci sexul la rang de artă.

Asta pentru că fără apetit sexual viața e anostă. Plictisitoare, stresantă și axată doar pe muncă. Dorința de a face sex e cea care ne ajută să continuăm chiar și atunci când lucrurile nu ne merg prea bine. Sexul în sine înseamnă liniștea în cuplu. Și lasă vrăjeala că nu ține. Poți să-mi spui tu câte-n lună și-n stele despre iubire, comunicare și alte nebunii, dar dacă sexul nu-i fain, orice relație se duce pe apa sâmbetei. Să vezi tu ce divorțuri faine sunt din cauză că partenerii s-au lenevit la pat.

Apropo, nici nu-ți dai seama când ajungi la plictiseală sexuală în cuplu. Nu e de bine, dar citești mai multe în articolul scris pe subiect.

Dar, mă rog, să nu intrăm în probleme de cuplu acum. Să revenim la apetitul nostru sexual.

Ce este apetitul sexual

Apetitul sexual este, pe scurt, nevoia pe care o simți în corp și care-ți spune „e timpul să faci sex”.

Acum, apetitul sexual te poate trimite călare peste partenera ta. Sau, în baie să faci o labă rapidă. Pentru că starea de excitație nu trebuie să se materializeze musai cu sex. Se poate consuma și într-un cadru mai intim, unul în care iei în propriile palme problema. O mică mențiune, ai grijă să nu o faci prea des pentru că masturbarea excesivă este de evitat.

invata ce sa faci daca vrei sa stii cum sa exciti o femeie

Găsești pe net date despre cât de des ar trebui să facă un bărbat sex în mod normal. Găsești statistici în funcție de vârstă.

Serios? La asta s-a ajuns?

Băi, băieți, sexul e despre plăcere. Nu despre tabele și cifre. Nu-mi spune că dacă citești acum că ar trebui să faci sex de 2 ori pe lună, gata ai sta liniștit că tu te încadrezi în grafic. Păi, ce-i asta?

Faci sex de atâtea ori cât simți nevoia. Dacă vreau să fiu intim de 30 de ori pe lună și am și cu cine să o fac, păi fii sigur că asta se va întâmpla. Nu o să zic, gata, am făcut-o de două ori, de acum mă liniștesc până luna viitoare.

Așa că, uită de date și alte nebunii. Nu, nu o să vorbesc în articolul meu despre statistici și despre date la care să te raportezi. Pot să-ți zic doar atât. Dacă nu simți nevoia să faci sex de fel, atunci ai o problemă. Organismul ți-o cere pur și simplu. Mai ales atunci când ai pe lângă tine fuste scurte și alte tentații care-ți ridică pulsul constant.

O problemă este și când bagi sexul pe gâtul partenerei tale. Totul trebuie să fie de comun acord altfel s-ar putea să suferi de dependență sexuală.

Cum se manifestă apetitul sexual la bărbați

Deci, apetitul sexual e pofta pentru sex. Da, ea o să mai scadă pe măsură ce înaintezi în vârstă. E normal ca după 50, 60 de ani să nu-ți mai dorești să faci sex atât de des ca la 20, 30 de ani. Dar tot vei aprecia un cur bombat și tot vei întoarce capul după femei pe stradă.

Asta înseamnă că apetitul sexual tot acolo va fi. El se manifestă prin plăcerea pe care o simți atunci când ești în preajma sexului care te atrage pe tine. Și, ulterior, el se manifestă prin dorința de a face sex. Că o duci la bun sfârșit sau nu, asta e o altă poveste.

cum cresti apetitul sexual

Erecția e altă manifestare a apetitului sexual. Că o ai în fiecare dimineață e un semn al sănătății aparatului reproducător masculin. La fel, e normal să ai vise erotice. Sau, să te trezești cu ea sculată în cele mai dubioase situații, gen atunci când mergi cu autobuzul și ai văzut-o pe una bună rău. Dar, ascunzi rapid erecția, te amuzi de situație și-ți vezi de viață. Dacă ești norocos, când ajungi acasă ți-o tragi nebunește cu nevastă-ta și ai eliminat tensiunea sexuală acumulată.

Cum crești apetitul sexual în mod natural

Dacă simți că ceva nu-i ok sau că apetitul sexual nu mai e ce a fost, ai metode prin care să îl crești.

El scade și din cauza stilului de viață. Dacă ești stresat, obosit, dacă nu faci sport sau dacă consumi alcool în exces, pofta de sex va fi la cote super scăzute. Așa că, tinde spre echilibru în tot ceea ce faci și ai grijă de sănătatea ta. Toate sunt legate în corp și potența masculină va avea de suferit dacă ceva nu funcționează așa cum trebuie.

Acum, sunt situații când apetitul sexual nu există. Citeam niște articole cum că au existat cazuri în care bărbații cu apetit sexual zero și-au dat seama că, de fapt, erau gay și de aceea nu aveau poftă de sex. Săracii, își doreau altceva. Na, diverse situații, nu judecăm pe nimeni aici, ci doar discutăm scenarii posibile în care apetitul sexual se poate manifesta diferit.

Revenind, poți crește pofta de sex prin modul în care alegi să trăiești și să ai grijă de tine. Apoi, poți să crești libidoul dacă părăsești o relație nocivă. Dacă te cerți non stop cu partenera sau dacă nu te mai simți atras de ea, e normal să nu-ți vină să o duci în dormitor.

cu ce inlocuiest pompele pentru cresterea penisului

Mai poți să crești apetitul sexual dacă incluzi în alimentația ta fructe, legume, sucuri și alte alimente afrodiziace.

Apoi, cum s-ar zice, pofta vine mâncând. Fă sex mai des și o să vezi că plăcerea va atrage și mai multă plăcere. Pe scurt, o viață sexuală activă va avea rolul de a menține la cote ridicate libidoul la bărbați.

Un ajutor în plus pentru creșterea libidoului

Apetitul sexual și libidoul bărbaților pot fi crescute și cu suplimente naturale sub formă de pastile pentru potență. Acele produse care conțin extracte din plante afrodiziace care pot fi asimilate mult mai rapid de organism decât în mod normal. Cam cum se întâmplă atunci când iei vitamine pentru imunitate.

Pe blogul nostru o să găsești recenzii despre produse bune pentru potența masculină. Eu ți-am și scris care a fost cea mai bună pastilă pentru potență pe care am folosit-o dar și despre cea mai bună miere pentru potență așa că te poți inspira din experiențele noastre. Îmi păstrez totuși recomandarea către un stil de viață care să îți susțină libidoul și apetitul sexual. Da, da, sportul, odihna și alimentația. Despre asta e vorba.

Hai, eu am terminat pe ziua de astăzi.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.