Cum îți antrenezi creierul pentru a crește durata partidelor sexuale

pastila potenta

Capacitatea de a obține o erecție și de a o menține pentru toată durata unui act sexual reprezintă procese care depind nu doar de buna funcționare a aparatului reproducător masculin, ci și de modul în care sunt transmise anumite impulsuri nervoase.

Așadar, creierul va declanșa potența masculină. Este un proces natural, înscris în ADN-ul nostru. Corpul uman declanșează erecția în prezența stimulilor sexuali cu scop reproducător – organismul are înscris în codul ADN instinctul reproducător.

Altfel spus, facem sex pentru a ne reproduce și nu pentru a ne simți bine sau pentru a ne apropia de partener. Sigur, acele lucruri sunt valabile dar scopul principal nu este acela. Plăcerea vine la pachet tocmai pentru a ne face mai doritori și mai disponibili pentru procesul de procreare.

Cu toate acestea, realitatea omului modern este una mai complexă. Nu facem sex doar pentru a avea copii ci și pentru a ne simți bine și pentru a avea o relație sănătoasă cu partenera. Sexul ne ajută să combatem stresul, să fim sănătoși și să avem o bună stare de spirit. În lipsa activității sexuale apar frustrările și problemele comportamentale.

ce sunt obsesiile sexuale

Mai mult, dacă intervin probleme de potență, de tipul disfuncțiilor erectile, bărbatul afectat se va izola de societate, va evita contactul sexual și va avea probleme psihologice asociate cu performanța sexuală.

În acest context este indicat, așadar, să ne antrenăm creierul pentru a putea crește calitatea și durata partidelor de sex.

Cum îți lucrezi creierul pentru a rezista mai mult la sex

Psihicul nostru influențează în mod direct performanța sexuală. Dacă ai o teamă de eșec cu siguranță vei ajunge să și experimentezi eșecul respectiv. Și, de cele mai multe ori, ejacularea precoce este principala cauză a anxietății sexuale.

Este de ajuns să nu reziști suficient o singură dată. Apoi, în mod inconștient creierul nostru va amplifica problema și o va transforma într-o certitudine care se va repeta ori de câte ori ne vom afla în preajma unui context sexual.

Sigur, există factori preciși care pot declanșa ejacularea precoce. Însă, de cele mai multe ori, creierul este cel care ne poate ajuta să depășim disfuncțiile erectile.

Cum poți, astfel, să treci peste blocajul psihologic?

Nu va fi ușor să îți antrenezi creierul pentru a trata problemele cu potența.

În cazul ejaculării premature, gândurile pozitive sunt de un real ajutor. Trebuie să îți repeți faptul că nu ai nicio problemă și trebuie să vizualizezi, oricât de des poți, o partidă de sex în care reziști foarte mult.

Știu că sună a minune, dar crede-mă, acest exercițiu te va ajuta să schimbi percepția creierului. Îi vei induce faptul că tu reziști mult. Și, vei vedea, totul se va reflecta în durata partidei sexuale.

Nu te aștepta la rezultate imediate. Modelarea percepției necesită răbdare și multă implicare. Pe lângă gândurile pozitive și vizualizarea partidei ideale va ajuta și munca din teren. Însă, până să ajungi la sex, ai și alte exerciții care să îți ajute creierul să îți furnizeze potență maximă.

Exerciții ajutătoare pentru combaterea disfuncțiilor erectile

Creierul poate fi ajutat și de alte exerciții pe care să le practici și care să te ajute să crești rezistența la stimulii sexuali și să combați anumite obiceiuri proaste.

Pentru a-ți antrena creierul în vedere unor performanțe sexuale crescute, în primul rând, renunță la filmele pentru adulți și la literatura erotică. Dependențele sexuale nu te ajută ci doar influențează impulsurile nervoase într-un mod negativ.

Apoi, masturbează-te mai rar, mai ales dacă obișnuiești să te masturbezi zilnic.

Desigur, învață să te masturbezi corect, în avantajul potenței masculine – te va ajuta nu doar să reziști mai mult dar și să nu mai pierzi erecția în timpul sexului.

Un exercițiu bun pentru potență este cel de respirație. La fel de bun cum este și exercițiul pentru mușchii pelvieni.

Creierul poate fi ajutat și dacă consumi alimente afrodiziace, dacă faci sport și dacă renunți la fumat ori la consumul în exces de alcool.

Vizualizarea, cel mai bun exercițiu pentru creier

Revin la vizualizarea unei performanțe sexuale îmbunătățite. Este cel mai de ajutor exercițiu pentru modelarea percepției tale. Chiar și atunci când ești cu partenera ta, încearcă să vizualizezi totul. Ca și când ai fi un simplu martor la partida de sex și te-ai analiza. Concentrează-te pe partenera ta și pe ce simte ea, mai puțin pe ceea ce simți tu.

orgasm consecutiv prin masturbare la femei

Încearcă să îi provoci orgasme multiple, să o faci să se simtă cât mai bine. Schimbă poziții sexuale, joacă-te cu tehnici variate de preludiu și de stimulare vaginală prin penetrare cu penisul sau cu degetele. Folosește fantezii sexuale, jocuri role play sau chiar jucării sexuale atunci când și ea este de acord cu asta.

Creierul va ieși din zona lui de confort. Ușor, îl vei obișnui cu o altă rutină. Tot încet dar sigur impulsurile nervoase nu vor mai fi atât de puternice iar tu vei reuși să controlezi din ce în ce mai bine ejacularea și orgasmul masculin.

Desigur, atunci când nimic nu merge, recomand vizita la medicul psiholog. Acesta te poate ajuta să tratezi eficient impotența funcțională și anxietatea sexuală.

Acest website folosește cookieuri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Nu înregistrăm date cu caracter personal. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul.